Tarih: 03.12.2019 17:38

ÖĞRENCİLERDEN GAZETEMİZE TAM NOT

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa´da faaliyet gösteren Hasan Mutlu´nun sahibi olduğu Sınav Koleji öğrencileri Bayrampaşa Gündem Gazetesini ziyaret ederek çıkaracakları okul gazetesi için bilgi aldı.

Sağlık Koordinatörü İlknur Akgün başkanlığında gazeteye gelen  öğrencileri, Bayrampaşa Gündem Gazetesinin Sahibi ve Yayın Yönetmeni Mehmet Ceylan ve gazete asistanı Yasemin Yavuz, kapıda karşılayarak hoş geldiniz dedi. Öğrencilere bilgi veren Mehmet Ceylan, sorulan can alıcı "haberler hep doğrumu?" sorusuna, haberi doğru yaparsanız doğru olur, yanlış yaparsanız yanlış olur dedi. Haberde çeşitlilik olduğunu bunu üç şekilde toplanabileceğini belirten Mehmet Ceylan; "Bir, Gördüğün olay, iki, konuştuğun kimliği belli olay, üç, iddia üzerine yapılan olay. üçüncü olayı daha dikkatli olarak soru ve iddia şekilde yapılması gerekir, iddia edildiği gibi olmayabilir, habercilik etik ve ahlaki kurallar içinde yapılmalıdır" dedi.

Ziyarette öğrencilerin özellikle Mehmet Ceylan´ın yeni çıkacak olan "Ahmak Duygular" kitabıyla ilgilendiler. Mehmet Ceylan önceki çıkan "Klavyenin Duğru Tuşu" kitabını imzalayarak öğrencilere hediye etti. Toplu fotoğrafla ziyaret sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —