O OTOPARKTA UCUZ FİYATI REDDETTİLER

O OTOPARKTA UCUZ FİYATI REDDETTİLER

Parkada oto parkı fiyatının ucuz teklifi AK Parti ve MHP Meclis üyelerinin oylarıyla reddedildi.

Bayrampaşa Belediye Meclis toplantısında Tarife komisyonu 03 nolu raporu hakkında CHP grubu komisyon raporuna aykırı teklif verdi. Aykırı teklif Bayrampaşa Şehir parkı (Ada park)  oto parkının ücret tarifesiyle ilgiliydi.

CHP grup sözcüsü Abdulfettah Dindar aykırı teklifi okudu. Bunun üzerine AK Parti Grup sözcüsü Can Gökhan Balekoğlu bu raporun komisyonda ortak kararla alındığını, fiyatları yüksek tutma sebebinin İSPARK´a yönelendirmek olduğunu söyledi. CHP Grup Başkanı Ahmet Çapık ise komisyonda son kararı grubun vereceğini söylediğini, grupta yapılan görüşme sonrası aykırı teklif kararı ortaya çıktığını söyledi. CHP Grup sözcüsü Abdulfettah Dindar İSPARK´tan park içine gelmenin zor olduğunu, düğüne ve pikniğe gelen insanların içinde yaşlı ve hasta insanların olduğunu belirtti.

 

CHP ve AK parti grubu arasınta tartışmaların yaşandığı madde sonrası oy çokluğuyla aykırı teklif reddedildi fiyatı pahalı olan 

%25 UCUZLUĞA RED

Bayrampaşa Şehir Parkı (Parkada) 10 yıllığına işletmeye verilmişti. Park içindeki tüm mekanların kirası ve oto parkın geliride işletme sahiplerinin olduğu halde daha ucuz teklifi reddedilmesi vatandaşa hizmet mi? İşletmeye hizmet mi? 

Komisyon raporu;

0-4 Saat - 8.00 TL

4-6 Saat - 10.00 TL

6-9 Saat - 12.00 TL

9-12 Saat - 15.00 TL

12-24 Saat - 20.00 TL

AK Parti ve MHP Meclis üyeleri #Evet CHP ve İYİ Parti Meclis üyeleri #Hayır

Oy çokluğuyla kabul edildi

 

CHP grubu aykırı teklifi;

0-2 Saat - 6.00 TL

2-4 Saat - 8.00 TL

4-8 Saat - 10.00 TL  

8-12 Saat - 12.00 TL

12-24 Saat - 15.00 TL

AK Parti ve MHP Meclis üyeleri #Hayır CHP ve İYİ Parti Meclis üyeleri #Evet

Oy çokluğuyla reddedildi.

 



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?