NİĞDE İFTARDA BULUŞTU

NİĞDE İFTARDA BULUŞTU

Niğde Dernekler Federasyonu düzenlediği iftar programına ilgi büyük oldu.

Bir süre önce Niğde Derneklerini biraraya getirerek federasyon kuran Av. Tuğrul Urgan düzenlediği iftar programında, Niğde’lileri ve Niğde dostlarını biraraya getirdi.

İftar programına; Şehitler Diyarı Niğde Dernekler Federasyonun "Geleneksel Büyük İstanbul iftarı " İstanbul Bayrampaşa'da büyük bir katılımla gerçekleşti. İftar programına Esenler Belediye Başkanı ve İBB Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Aksaray dernekler Federasyonu, Nevşehir dernekler federasyonunun yanısıra çok sayıda  Rektör,Vali yardımcısı, Kaymakamlar, Başsavcı  vekilleri, Savcılar, Hakimler, Profesörler, Emniyet Müdürleri, İcra Müdürleri, Bürokratlar, İşadamları, Gazeteciler, sanatçı Ali Ercan, Dernekler, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Federasyon Genel Başkanı Av. Tuğrul Urgan katılımcılara teşekkür ederek, federasyonun Niğde için önemli yol kateddiğini belirtti. Federasyon Genel Başkanı Av.Tuğrul Urhan  daha büyük organizasyonlara imza atacaklarını dile getirdi.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan’da konuşma yaparak duygu ve düşüncelerini aktardı. Ses sanatçısı Ali Ercan’da “Medine’ye varamadım ilahisi ile programa renk kattı.  



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


Anahtar Kelimeler: NİĞDE İFTARDA BULUŞTU