Tarih: 01.02.2024 10:27

MURAT KURUM GİRİŞİMCİ KADINLARLA BAYRAMPAŞA’DA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul için en önemli yerel seçimlerinden bir olan 31 Mart yerel seçimlerinde, AK Parti 2019 yerel seçimlerinde kaybettiği İstanbul’u yeniden almak için tüm kademeleriyle çalışıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin tüm kademeleri İstanbul’a kilitlenmiş durumda.

Mevcut CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun karşısına aday olarak çıkartılan Önceki dönem çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Bayrampaşa’da “Türkiye Yüzyılında Girişimci Kadınlar Buluşması” programında kadınlarla bir araya geldi.

Girişimci kadınlar programına Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa Belediye  Başkan Adayı İlknur Kovaç Bayraktar, Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, İstanbul İl kadın Kolları Başkanı Saliha Demirel, Bayrampaşa Kadın Kolları Başkanı Gülay Sezer, Bayrampaşa Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Eda yıldız Karadağ, Bayrampaşa Bakkallar Odası Başkanı Emine İleri, STK temsilcileri, İş kadınları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Bayrampaşa Kadın Kolları Başkanı Gülay Sezer seçimler için yaptıkları çalışmaları anlattı, İstanbul İl kadın Kolları Başkanı Saliha Demirel ise İstanbul seçiminin önemine vurgu yaptı.  Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner konuşmasında İstanbul’da Murat Kurum, Bayrampaşa’da İlknur Kovaç Bayraktar zaferle çıkacağını söyledi. Bayrampaşa Belediye  Başkan Adayı İlknur Kovaç Bayraktar hep beraber bu seçimleri alıp Bayrampaşa’ya önemli hizmetler yapacağını belirtti.

Murat Kurum yeniden İstanbul şarkısıyla sahneye çıktı, konuşmasında “Projelerimizi açıklarken bu vizyon bir gençlik hareketi olacak, kadın hareketi olacak dedik. Tüm ilçelerimizde kadınlarımızın heyecanını ve motivasyonunu görüyoruz. Size güveniyoruz. Bu güven nereden geliyor? Bunu bir ifadeyle anlatmak istiyorum; “Bir kadına doğru ayakkabıyı verin, gider o tek ayakkabıyla bütün dünyayı yürür ve fetheder!” İşte biz de İstanbul’un bu cesur kadınları, artık bu şehrin işveren kadınları olacaklar, yeni dönemin aktörleri olacaklar diyoruz. Sizler hangi sektörde iş yapmak isterseniz, biz tam o karar noktasında hemen yanınızda olacağız. İlk işini kuran 100 bin girişimci kadınımıza “Size İBB’den 100 bin lira, işini geliştir diyeceğiz! Gözün arkada kalmasın Murat kardeşin, büyükşehir yanında” diyeceğiz. İşini kuracak hanımefendiler vereceğimiz sermaye ve İSMEK’te ki eğitimlerle kendi işini kurabilecek” dedi, projelerini anlattı.

Program sonunda ise Murat Kurum protokol ile sahneye çıkarak salondakileri selamladı. Öte yandan Kurum’a Başkan Aydıner ve Başkan Adayı Kovaç Bayraktar’dan çini vazo hediye edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —