Tarih: 05.12.2022 17:43

MUHTARLAR FİZİK TEDAVİ MERKEZİNDE

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Belediyesi Fizik Tedavi ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi ev sahipliğinde Bayrampaşa Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Dr. Kenan Kır’ın katılımıyla gerçekleşen programda mahalledeki özel gereksinimli birey ve ailelerinin ihtiyaçları, beklentileri ve memnuniyeti öncelikli olarak istişare edildi.  Orta Mahalle Muhtarı Mehmet Hilmi İnan, Terazi Muhtarı Başkim Kosova, Altıntepsi Selahattin Beyler, Yenidoğan Muhtarı Ramadan Bayraktar, Kartaltepe Muhtarı Mustafa Onur, İsmetpaşa Muhtarı Semih Çelebi, Murat Mahalle Muhtarı Seyit Keleş ve Kocatepe Muhtarı Ahmet Gül katıldı.

Sağlık İşleri Müdürü Dr. Kenan Kır, “Belediye olarak halkımızın yaşam kalitesini artırmak üzere sağlık ve rehabilitasyon hizmeti sunarken mahalle sakinlerinin ihtiyaçları ve beklentileri 

noktasında muhtarlarımız halkın nabzını tutmaktadır. Bu anlamda istişare hizmete kalite kazandırmaktadır. Davetimize katılan tüm muhtarlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Fizik Tedavi ve Engelliler Rehabilitasyon Merkezi Koordinatörü Arzu Güner, “özel gereksinimli birey ve ailelerine yönelik hizmetlerimizi gerçekleştirirken kaliteli ve nitelikli hizmet sunumu sağlanması açısından vatandaşlarımızın, istekleri, ihtiyaçları, beklentileri ve memnuniyeti öncelikli olmaktadır.  Vatandaş ve hizmet odaklı yönetim anlayışı kapsamında en önemli yerel hizmet sağlayan aktörler olarak muhtarlarımız ile işbirliği halinde çalışmak daha nitelikli hizmet vermekte önem arz etmektedir.”  dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —