Tarih: 06.10.2023 23:23

MUHALEFET OLUNCA RED OYU VERMEK GEREKİRMİŞ.. 2024 BÜTÇESİ OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ.

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Belediye Meclisi 7. seçim dönemi 5. Toplantı yılı Ekim ayı 1. Oturum 3. Birleşim, Meclis Başkan Vekili Ali Hacınoğmanoğlu başkanlığında, Ceyhun Çalışkan ve Tolga Güneş katip üyeliğinde yapıldı.

Her yıl Ekim ayı meclis toplantısında belediyenin bir sonraki yılın bütçesi yapılır. 31 Mart 2019 Yerel seçimlerinde seçilen meclis üyeleri, Bayrampaşa Belediyesinin 5. ve son bütçesi 2024 mali bütçesi yapılan Ekim ayı 3. Birleşiminde görüşüldü. Yapılan konuşmalar sonrası 1.800 milyon denk bütçe oy çokluğuyla kabul edildi.

Bütçe görüşmeleri Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in konuşmasıyla başladı. Atila Aydıner, “Herkesle beraber yolumuza çok güzel devam ettik. Bu dostluk  ender bir dostluktur diğer belediyelere nazaran biz, birden fazla kültür ile beraber yaşadığımız bir belediyeyiz. Hepimiz sonuç olarak Bayrampaşa sokaklarında selam veriyoruz.” diyerek Meclis üyelerine teşekkür etti. Ulusal siyasetle başladığı konuşmasına Bayrampaşa’da yapılmış, yapılan ve yapılma aşamasında olan projeleri anlattı. Esprili sözlerle muhalefete takıldı.

Söz alan  Abdul Fettah Dindar ve Ahmet Çapık  görüşlerini açıkladı, önerilerde bulundu.

CHP Grubu adına konuşan Gökhan Dal ve AK Parti Grubu adına konuşan Ahmet Tüfekçi bütçeyle ilgili görüşlerini rakamlarla anlattı.

Konuşmalardan sonra Belediye Başkanı Atila Aydıner iddialara cevap verdi bütçe oylanması sonrası iktidar ve muhalefet meclis üyelerine, müdürlere teşekkür etti.

1.800 Milyon olan bütçe oy çokluğuyla kabul edildi.

 Not: Bütçe konuşma ayrıntıları ayrı ayrı gelecek

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —