Tarih: 30.05.2018 12:18

MOZAİK FOLKLOR İFTAR BULUŞMASI

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Mozaik Folklor Dans Topluluğu Kültür ve Dayanışma Derneği düzenlediği iftar programında Bayrampaşa´nın iş, siyaset ve STK dünyasını bir araya getirdi.

İftar programına, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Başkan Yardımcıları Can Gökhan Balekoğlu, Abdulnaser Şimşek, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Eski Başkan kemal Oğuz Kıdıl, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Remzi Albayrak, CHP 2. Bölge Milletvekili Adayı Mersin Balkan, Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Acar, İYİ parti yöneticileri, Bayrampaşa Rumeli Balkan Dernekler Platformu ve Bosna Sancak derneği Başkanı Muhammet Sancaklı, Kanatlar Dernek Başkanı İbrahim Çalışkan, Rumeli Türkleri Derneği Bayrampaşa Şube Başkanı  Metin Altıntaş ve Eski başkan Sadettin Kurtuluş, Pirlepeliler Derneği Başkanı  Süleyman Bilge, Kızılay Bayrampaşa Şube Başkanı Okan Aysu, Bayrampaşa Gündem Gazetesi Mehmet Ceylan, Paşavizyon Gazetesi Cemil Sağlam, Tek Rumeli Tv sahibi Atila Baykal ve çok sayıda Mozaik dostu katıldı.

Kuran tilavetiyle başlayan iftar programının açılış konuşmasını yapan Bayrampaşa Mozaik Folklor Dans Topluluğu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Bıçak hoş geldiniz diyerek katılımcılara teşekkür etti. Kenan Bıçak önce Bayrampaşa´yı, sonra İstanbul´u ve Türkiye´mizi dünyada temsil ettiklerini vurguladı.

Bayrampaşa Rumeli Balkan Dernekler Platformu ve Bosna Sancak derneği Başkanı Muhammet Sancaklı ve Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner´de konuşmalarında yönetimi tebrik etti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —