Reklam
Reklam
Reklam
MİNİBÜS VE DOLMUŞLARIN TAKSİYE DÖNÜŞÜMÜ 5. KEZ UKOME GÜNDEMİNDE

MİNİBÜS VE DOLMUŞLARIN TAKSİYE DÖNÜŞÜMÜ 5. KEZ UKOME GÜNDEMİNDE

İBB’nin, şoför esnafının sorunlarının çözümüne yönelik olarak 5. kez UKOME gündemine getirdiği 1000 taksi projesi, değerlendirilmek üzere alt komisyona havale edildi.

TARİH: 28.01.2021 22:20
Son Güncelleme: 28.01.2021 22:20

Toplantıda, İETT bünyesine katılan özel halk otobüsü ile erguvan otobüslere yeni plaka verilmesi ile şehir genelindeki kasislere standart getirilmesine yönelik teklifler de kabul edildi.

İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) 2021 yılının ilk toplantısı İBB Genel Sekreteri Can Akın Çağlar başkanlığında Yenikapı'daki Avrasya Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi. 

Toplantıda, İBB’nin, şoför esnafının sorunlarının çözümüne yönelik olarak 5. kez UKOME gündemine getirdiği; 750 minibüsün ve 250 taksi dolmuşun taksiye dönüştürülmesi teklifi ele alındı. Bakanlık temsilcilerinin alt komisyondaki görüşmenin tamamlanması talebi doğrultusunda, teklif oy birliğiyle değerlendirilmek üzere yeniden alt komisyona havale edildi. 

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Temsilcisi ve İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, 250 taksi dolmuşun ayrılarak kabul edilmesini, minibüslerin taksiye dönüşüne sıcak bakmadıklarını söyledi.

Geçtiğimiz kasım ayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkanlık ettiği UKOME toplantısında, 5 bin yeni taksi önerisi ile dönüşmek isteyen 1000 taksi plakası tekliflerini ayrı ayrı gündeme sunulmuş, her iki teklif de Bakanlık ve Esnaf Odası temsilcilerinin oy çokluğuyla reddedilmişti.

İETT BÜNYESİNE KATILAN OTOBÜSLERE YENİ PLAKA

UKOME toplantısında; İETT bünyesinde Özel Taşımacı İşletme Sistemi kurulması nedeniyle, İstanbul Ulaşım AŞ ve Özel Halk Otobüslerinin plakalarının değiştirilerek seri plaka verilmesini içeren teklif de oy birliğiyle onaylandı.

KASİSLERE STANDART GETİRİLDİ

UKOME’de onaylanan bir diğer teklifle, İstanbul genelindeki yollarda bulunan ve zaman zaman şikayetlere, davalara sebep olan kasislere standart getirilmiş oldu. İstanbul genelinde uygulamaları yapılan ve yapılacak hız kesici uyarı bandı ve yükseltilmiş yaya geçidi elemanlarının KGM Trafik İşaretleri El Kitabında belirtilen standarda uygun olarak düzenlenmesiyle ilgili teklif, oy birliğiyle onaylandı. Alınan kararla kent genelindeki uygulamalarda bütünlük ve standart sağlanacak. Böylece teknik ve hukuki sorunlar giderilecek.

ESENLER OTOGARI’NA TAKSİ DURAĞI YAPILACAK

Esenler Büyük İstanbul Otogarı’nın dört köşesine taksi durağı konulması teklifi de oy birliğiyle kabul edildi. Otogarı işleten İBB Boğaziçi Yönetim AŞ Büyük İstanbul Otogarı İşletme Müdürü Fahrettin Beşli, taksi duraklarının İBB tarafından işletileceğini ve uygulamanın vatandaş ile taksici mağduriyetlerini gidereceğini söyledi.

 

186. Sayı

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

Reklam
ESNAF İSYANDA: "KALDIRIM İŞGALİ" GEREKÇESİYLE MALLARININ TOPLANMASI ZARARA SOKTU

ESNAF İSYANDA: "KALDIRIM İŞGALİ" GEREKÇESİYLE MALLARININ TOPLANMASI ZARARA SOKTU

KAPADOKYA EFSANELERİ VE TARİHİ ÖYKÜLERİ KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE ANLATILDI

EYÜPSULTAN MEYDANI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞUYOR

HASTANE ÇALIŞANLARININ PAYLAŞIMLARI HASTANEYİ BAĞLAR MI?

BAYRAMPAŞA’NIN ABİSİ HALİT PAŞALI’NIN EŞİ MELAHAT PAŞALI HAKKA UĞURLANDI

GENÇ NÜFUSA YAPILAN YATIRIM TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRİYOR

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ’NİN TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİ

SANATLA YAŞAM ATÖLYELERİ’NDE 6. DÖNEM BAŞLADI

EYÜPSULTAN BELEDİYE BAŞKANI ÖZMEN; “ALLAH MAHCUP ETMESİN. İNŞALLAH AÇILIŞINI DA HEP BERABER YAPACAĞIZ”

ESENLERLİLER YAZLIK SİNEMADA BULUŞUYOR

BEYLİKDÜZÜ’NDE YAZ SPOR KURSLARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

AYVALIK, TARİHİ GÜMRÜK MEYDANI'NA KAVUŞTU

EYÜPSULTAN’IN SPORCU GENÇLERİ BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR.

NEVŞEHİR KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NDE SÖYLEŞİ, ATÖLYE VE ÇOCUK ETKİNLİKLERİ BİR ARADA

ANADOLU'NUN İKİ KÖKLÜ DEĞERİ AYNI HEDEFTE BULUŞTU

PUSULA YAZ OKULU KAPANIŞ PROGRAMI YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

BU HAFAT CUMA HUTBESİ "KARDEŞLİK" ÜZERİNE

BİR SUAT MAMUR VARDI “DİYECEĞİZ” AMA İŞ İŞTEN GEÇECEK

CHP BAYRAMPAŞA MERSİN BALKAN’A EMANET

İSTANBULLU EN ÇOK YEŞİL ALAN PROJELERİNE OY VERDİ

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
admin

Haber Editörü

admin

fsdsafsadfsa
Reklam
  • EDİTÖR
  • ÖZEL HABER
  • BAYRAMPAŞA KON.ÇALIŞTAY
  • X HABER

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 0 0 0 0 0 0
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
3.CORENDON ALANYASPOR 0 0 0 0 0 0
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
5.ÇORUM FK 0 0 0 0 0 0
6.ERZURUMSPOR FK 0 0 0 0 0 0
7.EYÜPSPOR 0 0 0 0 0 0
8.FENERBAHÇE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
9.GALATASARAY A.Ş. 0 0 0 0 0 0
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
11.GENÇLERBİRLİĞİ 0 0 0 0 0 0
12.GÖZTEPE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 0 0 0 0 0 0
14.KASIMPAŞA A.Ş. 0 0 0 0 0 0
15.KOCAELİSPOR 0 0 0 0 0 0
16.TÜMOSAN KONYASPOR 0 0 0 0 0 0
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
18.TRABZONSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0