Tarih: 01.08.2023 10:12

MİLLİ ARABA TOGG İLE BOL SOHBETLİ BAYRAMPAŞA TURU

Facebook Twitter Linked-in

Haber; Meryem Ramazan

Tescili yerli ve milli Türkiye’nin otomobili TOGG seçimler öncesi yollara çıkmış bir çok belediye başkanının da makam aracı olmuştu. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in daveti üzerine dün Bayrampaşa sokaklarında, direksiyonda başkan Atila Aydıner yan koltukta Bayrampaşa Gündem Gazetesi Sahibi Mehmet Ceylan tur attı.

Bayrampaşa turunda konu önce Bayrampaşa sokakları sonra önümüzdeki yerel seçimler oldu. Hem tur atıp hem de sohbet eden Atila Aydıner ve Mehmet Ceylan karşılıklı genel durumu değerlendirdi. Belediye önünde başlayan tur, Numunebağ Caddesi, Abdi ipekçi Caddesi, Tuna Caddesi, Kenar Caddeden Altıntepsi mahallesi sokaklarında devam etti. Esenler caddesinden belediye önünde son buldu. 

Tur sonrası açıklama yapan Mehmet Ceylan, “Önce TOGG hakkında bir şeyler söylemek isterim. Araba çok güzel yapılmış, güvenle binilebiliyor. Oturaklı bir araba olmuş. Tüm işlemler elektronik, otomatik sistem mükemmel bir araba olmuş. Kıymetli Belediye Başkanımız Atila Aydıner’le Bayrampaşa’yı turlarken en çok gözümüze çarpan çöpler oldu. Saati gelmeden sokak ve caddelerde orta revişe çıkarılan çöpler görüntü kirliliği ve koku yapıyor. Başkan Aydıner bu durumdan çok şikayetçi, vatandaşların çöplerini zamanında çıkarmalarını istiyor. Altıntepsi sokaklarında çok fazla çöp görülmedi. Başkan Aydıner bu durumdan dolayı Altıntepsi Mahallesinde oturanlara teşekkür etti. 

Mahalle turumuzda dikkatimi çeken bir durum da Başkan Atila Aydıner’in seviliyor olması. Cadde ve sokaklarda tur atarken gören vatandaşlar, sokakta oynayan çocuklar tarafından aracın önünün kesilip hal hatır sorulması oldu. Tur anında hiç tepki olmadığı gibi çaya, sohbete davet edenler vardı. Tabi ki, çocuklar resim çektirmeyi çok seviyor. Geçmiş seçimleri ve önümüzdeki yerel seçimlerinden sohbeti ettik ama bu bölüm bizim özelimiz olsun” diyerek sözlerini tamamladı.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —