Tarih: 20.04.2023 14:18

MİLLET PARTİSİ ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Facebook Twitter Linked-in

 

Genel başkan Cuma Nacar’ın da katıldığı programda İstanbul 1. Bölge, 2. Bölge, 3. Bölge, Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne adaylarını tanıttı. İstanbul 98, Kırklareli 3, Tekirdağ 7, Edirne 4 tam liste milletvekili adaylarının katıldığı programda konuşan İstanbul İl Başkanı Derviş Doğan, aday çalışmalarını tamlayarak genel merkeze gönderdiklerini bundan böylede seçimlerde en iyi şekilde çalışacaklarını söyledi.

İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Filiz Edibali de konuşmasında “Biz tek adam rejiminden ‘O olmasın da bu mu olsun’ diyeceğiz. Biz gerçek demokrasiye, hukukun üstünlüğüne, barış medeniyetine hizmet etmek için buradayız.” Dedi.

Genel Başkan Cuma Nacar ittifak çalışmaları hakkında bilgi verdi, kendilerinin ittifak anlayışının bir veya birkaç vekil çıkarmak olmadığını, gazi meclisten yönetecek prensiplerinin olduğunu söyledi. 

 “Millet Partisi olarak bu seçimde oy oranını katlayacağız. Her birimizin fedakârca çalışmaları ile bu başarı olacak. Bu hak ve millet davasını her ya da geç zaferle taçlandıracağız.” Diyen Cuma Nacar, “Çalışmalarımızda ‘mış gibi’ yapmayacağız. Fatih Sultan Mehmet kararlılığında yapacağız: ‘Ya ben İstanbul’u alırım Ya da İstanbul beni!.. dediği gibi çalışacağız” dedi.

Programa Türkiye Emekliler Derneği Bayrampaşa Şube Başkanı Fettah Deniz, Rumeli Balkan Türkleri Derneği Bayrampaşa Şubesi başkan yardımcısı Uğur Kalyoncu, Fatih Sınav koleji Öğretmenleri, Adaylar  ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —