MİLLET İTTİFAKI SAHAYA İNDİ

MİLLET İTTİFAKI SAHAYA İNDİ

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken Millet İttifakının Bayrampaşa temsilcileri sahaya indi, Demirkapı caddesinde esnaf ziyareti yaptı.

Millet İttifakının Bayrampaşa temsilcileri CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan MUTLU'nun organize ettiği, Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Hüseyin GÜLSÜMER, Gelecek Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Aynur TATLI, Demokrat Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Halit PAŞALI, Deva Partisi Bayrampaşa İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet ÖĞRETMENOĞLU  siyasi partilerin ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bayrampaşa Demirkapı Caddesinde esnaf ziyareti yaptı ve mahalle sakinleriyle buluşup sorunlarını dinledi. 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı Genel Başkanlarının selamlarını iletti.

Millet ittifakı İlçe Başkanları ve ilçe yönetim kurlu üyeleri Demirkapı’nın başında Yahya Kemal’de buluştu. Demirkapı esnafına ve cadde boyunca vatandaşların sorunlarını dinleyip karanfil dağıttı. Merkez parkta son bulan Demirkapı esnaf ziyareti sonrası açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Hasan Mutlu, Millet ittifakı olarak esnaf ve vatandaşlarla buluştuklarını, sorunlarını dinlediklerini, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel başkanların selamını ilettiklerini belirtti. Millet ittifakı olarak seçimleri alacaklarının altını çizdi.   

 



Anahtar Kelimeler: MİLLET İTTİFAKI SAHAYA