Tarih: 15.03.2023 21:51

MİLLET İTTİFAKI BAYRAMPAŞA 14 MAYIS İÇİN TOPLANTI

Facebook Twitter Linked-in

Uzun bir süredir 6’lı masa olarak çalışan geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklanmasından sonra Millet İttifakı’nın paydaşları çalışmalarına hız verdi. 

CHP İlçe Başkanı Hasan Mutlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Günel Güzelavcı , Demokrat Parti İlçe Başkanı Halit Paşalı, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Aynur Tatlı, Deva Partisi İlçe Başkanı Altan Ertan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Gülsümer CHP İlçe Başkanlığında toplanarak 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde neler yapılması gerektiğini değerlendirip, ortak çalışma programlarını hazırladılar. Toplantı sonrasında kamuoyuna ortak bir açıklama yaparak birlik mesajı verdiler.    

Toplantı sonrası Millet İttifakı’nın paydaşları yaptıkları açıklamada, “Bizler Bayrampaşa Millet İttifakı İlçe Başkanları olarak; Ülkemizde insan haklarına dayalı özgürlükçü, demokratik bir düzenin tesis edilmesi için Genel Başkanlarımızın ortaya koydukları ortak iradenin sonucunda Bayrampaşa İlçe Başkanları olarak bir araya geldik.

Her gün derinleşen sorunlara son vermek, ülkemizi içinde bulunduğu dar boğazdan çıkartmak, milletimizi hak ettiği demokratik ve müreffeh Türkiye hedefine ulaştırmak, üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğü için genel başkanlarımızın ortaya koydukları ortak irade doğrultusunda bizlerde ilçemizde 14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminde

Birlikte Çalışacağız, Birlikte Kazanacağız…” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —