MİLLET BAHÇESİ TAMAMLANDI, AÇILIŞI BEKLİYOR

MİLLET BAHÇESİ TAMAMLANDI, AÇILIŞI BEKLİYOR

Bayrampaşa'da inşa edilen bölgenin en büyük Millet Bahçesi, yüklenici firma tarafından tamamlanarak Bayrampaşa Belediyesi'ne teslim edildi. Toplam 45 bin metrekarelik dev Millet Bahçesi, bölgeye ve İstanbul'a nefes aldıracak.

TARİH: 1.02.2024 13:13
Son Güncelleme: 1.02.2024 13:13

TOPLAM 15 FONKSİYONLU

İstanbul Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi’ndeki eski Pancar Motor Fabrikası alanında inşa edilen Bayrampaşa Millet Bahçesi, yüklenici firma tarafından tamamlanarak tutanakla Bayrampaşa Belediyesi’ne teslim edildi. Çok yakın bir zamanda hizmete açılması beklenen Millet Bahçesi’nde adete yok yok… Tematik bahçelerle donatılan Millet Bahçesi; çocuk oyun, etkinlik ve pilates alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları, koşu parkuru gibi vatandaşların aileleri ile vakit geçirebileceği çok sayıda özellik taşıyor. Biyolojik gölet ve kuru havuz da yer alan bahçede, 200 araç kapasiteli zemin altı otopark da bulunuyor. Müze ve kütüphaneler, çim amfiler, millet kıraathanesi ve gül bahçesi gibi alanlar da Millet Bahçesi’nin doğal ambiyansına eşlik ediyor. Sosyal donatı alanları ve doğal yapısı ile bölgenin adeta oksijen deposu olan Millet Bahçesi’nin Bayrampaşa’nın aurasını tümüyle değiştirmesi bekleniyor.

BAŞKAN AYDINER’İN EN GÖZDE PROJESİ

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, sosyal belediyecilik anlayışı ile kenti güzelleştirmeye devam ettiklerini ifade ederek, “Çok çalıştık, çok mücadele ettik. Bayrampaşa’nın kimliğine yaraşır biçimde çok güzel bir Millet Bahçesi inşa ettik. Böylece betona değil yeşile ve geleceğe yatırım yaptık” dedi. Başkan Aydıner, “Vatandaşlarımızın keyifle zaman geçirebileceği Millet Bahçemizde adeta yok yok. Birçok özeliği ile bölgeye ve İstanbul’a nefes aldıracak dev Millet Bahçemizin inşaatı yüklenici firma tarafından tamamlanarak belediyemize teslim edildi. Halkımız ve kentimiz için hayırlı olsun. İnşallah çok yakın bir zamanda bu muhteşem projeyi halkımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

“ERBAKAN HOCAMIZIN MİRASINA SAHİP ÇIKARAK BETONLAŞMAYA HAYIR DEDİK”

Başkan Aydıner, Millet Bahçesi’nin hikâyesinin, yerli ve milli duygularla, merhum başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kurduğu Pancar Motor Fabrikası ile başladığını söyledi. Pancar Motor’un baskılar sonucu kapatıldığını hatırlatan Aydıner, “Kapısına kilit vurulan fabrika uzun yıllar kaderine terk edildi. Daha sonra bu büyük alan yüzlerce konut yapılarak betona dönüştürülmek istendi. Ancak biz buna geçit vermedik, Erbakan Hocamızın mirasına sahip çıktık. Bölgenin Bayrampaşa’ya nefes aldıracak yeşil alan olarak değerlendirilmesi için büyük bir mücadele verdik. Hamdolsun, bunu da başardık” ifadelerini kullandı.

“USTALIK ESERİMİZ MİLLET BAHÇEMİZ”

Başkan Aydıner, “Bu projeyi belediyemizin ‘ustalık eseri’ olarak görüyoruz. Millet Bahçesi, komşularımızın yaşamına renk katacak, Bayrampaşa’mız Millet Bahçesi ile anılır olacak ve gelecek kuşaklara çok güzel bir miras olarak kalacak” dedi.

 

Editör: Burak İNCEOĞLU

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

HEYBELİADA RUHBAN OKULUNUN AÇILMASINA NEDEN KARŞIYIZ?

ARNAVUTKÖY’E AİLE, EĞİTİM VE SOSYAL YAŞAMA DEĞER KATAN DEV YATIRIMLAR HİZMETE AÇILDI

YANIYORUZ: 40 DERECEYİ GÖRECEK İLLER BELLİ OLDU

OTOYOL VE KÖPRÜ ÜCRETLERİNE ZAM

EYÜPSULTAN’DA ENGELLER KALKIYOR

AVRUPA’DA SULTANGAZİ RÜZGARI

KADİR İNANIR’IN HATIRASI İSTANBUL’DA YAŞAYACAK

DEMİR YAPI İNŞAAT GAYRİMENKUL FAALİTE BAŞLADI

TÜRKAN ŞORAY, SULTANGAZİLİLERLE UNUTULMAZ BİR YAZ AKŞAMINDA BULUŞTU

UNUTMAMAK İÇİN! SREBRENİTSA BOŞNAK SOYKIRIMI ANMA KOŞUSU VE YÜRÜYÜŞÜNE BEKLİYORUZ

BAYRAMPAŞA’DA İHALE TARTIŞMASI: “10 YILLIK İHALELER NEDEN KAPALI ZARF USULÜ?”

HASAN MUTLU: HUKUKA, ADALETE VE BU ÜLKENİN VİCDANINA İNANCIMIZ TAMDIR

İBB YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR İSTANBUL’DA YAZ DOLU DOLU GEÇECEK

BAŞKAN VEKİLİ İBRAHİM AKIN’DAN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

SULTANGAZİ BELEDİYESİ’NDEN SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ VE İKLİM EYLEM PLANI

BAYRAMPAŞA’DA BÜYÜK GURUR: 80 HAFIZ İCAZETİNİ ALDI

ARNAVUTKÖY’DE 924 ÇOCUK İÇİN UNUTULMAZ SÜNNET ŞÖLENİ

KARABURUN’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

BY KAFELER NEDEN KAPALI?: ŞİRKET BAHANESİ Mİ, ÖZELLEŞTİRME SİNYALİ Mİ?

EYÜPSULTAN’DA 124 ÇOCUK İLK MEZUNİYET HEYECANINI YAŞADI

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 34 24 5 5 47 77
2.FENERBAHÇE A.Ş. 34 21 2 11 40 74
3.TRABZONSPOR A.Ş. 34 20 5 9 22 69
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 34 17 8 9 19 60
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 34 16 9 9 23 57
6.GÖZTEPE A.Ş. 34 14 7 13 10 55
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 34 13 9 12 1 51
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 34 10 13 11 -6 41
9.TÜMOSAN KONYASPOR 34 10 14 10 -7 40
10.KOCAELİSPOR 34 9 15 10 -12 37
11.CORENDON ALANYASPOR 34 7 11 16 0 37
12.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 34 9 15 10 -15 37
13.KASIMPAŞA A.Ş. 34 8 15 11 -16 35
14.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 34 9 18 7 -11 34
15.İKAS EYÜPSPOR 34 8 17 9 -15 33
16.HESAP.COM ANTALYASPOR 34 8 18 8 -22 32
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 34 6 16 12 -35 30
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 34 8 20 6 -23 30
  • Cuma 29.3 ° / 22.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.5 ° / 23 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27 ° / 22.1 ° Güneşli