MHP BAYRAMPAŞA’DA AÇILIŞ COŞKUSU

MHP BAYRAMPAŞA’DA AÇILIŞ COŞKUSU

İsmail Arslan’ın ilçe başkanı olması sonrası yenilenen, MHP Bayrampaşa İlçe teşkilatının yeni binası coşkulu bir şekilde açıldı.

Açılışa MHP İstanbul Milletvekili  TBMM Başkanvekili Celal Adan,  MHP İstanbul Milletvekili  Cemal Çetin, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Önceki dönem İlçe Başkanı İl Yönetim Kurlu Üyesi Yaşar Kaba, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, STK Başkan ve temsilcileri, Muhtarlar ve teşkilat mensupları katıldı.

Açılış konuşmasında İlçe Başkanı İsmail Arslan çalışmaları hakkında bilgi verdi, Bayrampaşa’da MHP’yi hakkettiği konuma getireceklerini söyledi. “Yeni yerimiz yeni hedeflerimiz yeni çalışmalarımız partimiz Bayrampaşa’da hakkettiği konumda olacak” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

MHP İstanbul İL Başkanı Birol Gür ise konuşmasında yeni ilçe binasının Bayrampaşa’ya hayırlı olmasını diledi.

MHP İstanbul Milletvekili  TBMM Başkanvekili Celal Adan konuşmasında; “Şu andaki manzara Bayrampaşa’daki vatandaşlarımızın teveccühüdür. Bu manzara her gün televizyonlarda yalan yanlış anketlere verilen bir cevaptır, muhteşem kalabalıkla karşı karşıyayız. Türkiye sahipsiz değil, bu gün burada olanlar bir şeye şahitlik yapıyorsunuz. Cumhur ittifakı bir Türkiye ittifakıdır, Türkiye’nin geleceğini teminat altına alma ittifakıdır, Türkiye’yi dışarıya ihbar edenlerin, dışarıdan güç alarak iktidar arayışına düşenlerin ne kadar gaflet içinde olduğunu önce Bayrampaşa sonra tüm ülke görmektedir, cumhur ittifakının arkasında dimdik duracaktır. Türkiye yabancılara teslim edilmeyecektir” dedi.

Konuşmalardan sonra kesilen kurdele ile Bayrampaşa ilçe teşkilatının açılışı yapıldı.  



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


Anahtar Kelimeler: BAYRAMPAŞA’ AÇILIŞ COŞKUSU