Tarih: 15.03.2024 11:41

MHP BAYRAMPAŞA İFTARDA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

İftar programına MHP İstanbul İl teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, Cumhur İttifakı Adayı İlknur Kovaç Bayraktar, Mahalle Muhtarları, Okul ve Kurum Müdürleri, İş İnsanları katıldı.

Kuran Tilavetiyle başlayan iftar programının açılış konuşmasını yapan MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Tarık Karataş katılımcılara teşekkür ederek, “Peygamber duasına nail olan 21 Yaşında İstanbul’u fetheden Fatih Sultan Mehmet’in emaneti aziz İstanbul’u 31 Martta Muradına erdireceğiz, Bayrampaşa’yı İlknur Ablasına emanet edeceğiz” dedi.  

Cumhur İttifakı Adayı İlknur Kovaç Bayraktar, konuşmasında katılımcılara hoş geldiniz diyerek;  

“Ramazan ayının hepimize bereket, huzur sağlık getirmesini temenni ediyorum” dileklerinde bulundu.  Seçimlere 15 gün kaldığını, heyecan her geçen gün biraz daha arttığını belitti. Cumhur İttifakının ne kadar güçlü olduğunu sokakta gördüğünü belirten İlknur Kovaç Bayraktar: “Her gittiğim yerde Cumhur İttifakı'nın Özellikle kadın kollarının desteğini çok fazla alıyorum. Her yerde iyi ki beraber yol yürüyoruz diyorum. İstanbul'da Murat Kurup başkanımızla beraber yollayacağız İnşallah 31 Mart'ta bunun için desteklerinizi bekliyorum. BiliyorsunuzBayrampaşa'nın çok önemli 2 tane sorunu var, biri kentsel dönüşüm diğeri otopark Murat Kurum Başkanımız 6 Şubat depreminde yaptığı çalışmalarla ne kadar iyi bir bakan olduğunu gösterdi bunu sokaklarda komşularınıza her yerde anlatmanızı istiyorum. Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —