MHP BAYRAMPAŞADAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

MHP BAYRAMPAŞADAN SEÇİM DEĞERLENDİRMESİ

MHP Bayrampaşa İlçe teşkilatı, teşkilat üyeleri ve yerel basınla kahvaltıda buluşarak seçim değerlendirmesi yaptı.

Toplantının yapıldığı salona birlikte giren İlçe Başkanı Yaşar Kaba ve Belediye meclisine seçilen Tarık Buğra Özgecan teşkilatta görev alan kadınlara tek tek gül takdim etti.
Toplantının açılış konuşmasını yapan  MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Yaşar Kaba, MHP´nin 31 Mart yerel  seçimlerden alnının akıyla çıktığını belirtti.
MHP´nin 2014 yerel seçimlerinde 3 büyükşehir belediyesi, 6 il belediyesi, 75 ilçe belediyesi, 44 de belde belediyesi olmak üzere 128 belediye aldığını anımsatan Başkan Kaba, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri´nde ise MHP´nin 1 büyükşehir, 10 il belediyesi, 135 ilçe belediyesi, 89 belde belediyesi olmak üzere toplam 235 belediyeyi aldığını aktardı.
MHP´nin geçen 5 yıllık süreçte yüzde 100´lük bir oy oranı artışı olduğuna dikkati çeken Kaba, Bayrampaşa Belediye Meclisine 9. sırada bulunan Tarık Buğra Özgecan´ın seçildiğini ifade etti.
Cumhur İttifakı´nın önemine de değinen Başkan Yaşar Kaba, MHP´nin AK Parti ile uyumlu bir çalışma ortaya koyduğunu belirterek, ?Bayrampaşa´da Cumhur İttifakı´nın adayı olan ve seçim yarışını göğüsleyen Atila Aydıner´in modern belediyecilik alanında farkındalık yaratacağına olan inancımız tam. Bayrampaşalılara hizmet etmek bizim asli görevimiz.? dedi.
Yaşar Kaba´nın konuşmasının ardından yerel basın temsilcileri ile MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Yaşar Kaba, Bayrampaşa ve ülke gündemine dair karşılıklı olarak sohbet etti. Seçimlerde lınan sonuçlar üzerinde fazla durulmamsını belirten Kaba, önemli olan kazanmaktı, kazandıklarının altını çizdi.



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?