MERSİN BALKAN’IN BALKANLAR ÇIKARTMASI

MERSİN BALKAN’IN BALKANLAR ÇIKARTMASI

CHP İstanbul 27. Dönem Milletvekili Adayı, Türkiye Bosna Sancak derneği Yönetim Kurlu Üyesi Mersin Balkan çalışmalarını Balkan’la taşıdı.

Bayrampaşa’nın tanınmış siyasetçi ve iş insanı, CHP İstanbul 27. Dönem Milletvekili Adayı, Türkiye Bosna Sancak derneği Yönetim Kurlu Üyesi Mersin Balkan Balkanlar çalışmasına, Türkiye Bosna Sancak Derneğini temsilen Karadağ’ın Ulcinj şehrindeki aday tanıtım toplantısına katıldı. Mersin Balkan daha sonra, Sırbistan Cumhuriyeti Sancak Bölgesinin Yenipazar  Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Bişevac'ı Makamında Ziyaret etti.

Karadağ’ın Ulcinj şehrindeki aday tanıtım toplantısı

Mersin Balkan konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; “Rumeli Balkanlar önemli bir değer, burada yaşayan dostlarımız, kardeşlerimiz her daim bizlerin desteğine ihtiyacı. Bizde bu anlamda Karadağ’ın Ulcinj şehrindeki aday tanıtım toplantısına Türkiye Bosna Sancak Derneği adına katılarak destek verdik.   Sırbistan Cumhuriyeti Sancak Bölgesinin  Yenipazar  Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Nihat Bişevac beyi ziyaret ederek, yapılacak Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimlerinde  (SDP) Sosyal Demokrat Partisinin adaylarına başarılar diledik. Bu çalışmalarımız oldukça verimli oldu. Ben hem siyasetçi hem de STK temsilcisi olarak yapılacak seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yenipazar  Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Nihat Bişevac

Karadağ Cumhurbaşkanı Milo Cukanoviç ile



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


Anahtar Kelimeler: MERSİN BALKAN’ BALKANLAR ÇIKARTMASI