MERSİN BALKAN HER BÖLGEDE ARI GİBİ DSP’LİLER KILIÇDAROĞLU DEDİ

MERSİN BALKAN HER BÖLGEDE ARI GİBİ DSP’LİLER KILIÇDAROĞLU DEDİ

Bayrampaşa’nın CHP’li siyasetçilerinden 27.Dönem Milletvekili Adayı Mersin Balkan, aday adayı olup aday olamamasın rağmen her bölgede arı gibi çalışıyor.

27. Dönem Milletvekili seçimlerinde 11. Sırada yer alan Mersin Balkan 28. Dönem Milletvekilliğine aday adayı oldu. İttifak listesi olmasından dolayı beklediği sırada aday olamadı. Aday olamamasına rağmen köklü bir Cumhuriyet Halk Partili olan Mersin Balkan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. En son Trakya da yapmış olduğu çalışmalar neticesinde DSP Edirne ve Tekirdağ İl ve ilçe başkanlarını biraraya getirerek Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yaptırdı. Yapılan açıklamada, “Bu gün sizlere 14 Mayıs seçimleri ile ilgili görüşlerimizi açıklayacağız. DSP Olarak seçime girmiyoruz. Genel Başkan Önder Aksakal partimize ihanet ederek AK Parti listelerinden milletvekili adayı aldu. Biz Atatürk ve Cumhuriyetçi DSP’liler olarak AK Parti’ye hiçbir koşulda oy vermeyiz. Biz Trakya DSP İl ve İlçe Başkanları olarak Millet ittifakı Cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldık.” Denildi.

Mersin Balkan’da sosyal medya hesabından “Trakya da yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde DSP İl ve ilçe başkanları 13.Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğluna desteklerini kamuoyuna açıkladılar.#sanasözyinebaharlargelecek# Bay kemal geliyor beyaa” diye duyurdu.