Tarih: 05.04.2018 12:26

BAYRAMPAŞA´DA GELİR 168 - GİDER 200 MİLYON

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Belediye Meclisi 6. Dönem, 5. Yılı 2. Oturumunda faaliyet raporu görüşmeler sonrası oy çokluğuyla onaylandı.

Rasim Bilgehan Başkanlığında Fatma Akın, Leyla Aygün katip üyeliğinde toplanan belediye meclisinin yoğun bir gündemi vardı. Gündem yoğun olunca katılımda fazlaydı. Grubu olan CHP ve AK Parti ilçe yöneticilerinden kimse katılmazken, İYİ Parti İlçe Başkanı Raif Güler ve yönetim kurlu üyeleri, Saadet partisi İlçe Başkanı İsmail Acar ve yönetim kurlu üyeleri, İsmetpaşa Muhtarı semih Çelebi, Murat Mahallesi Muhtarı Seyit Keleş, Vatan Mahalle Muhtarı Hikmet Özbilir, birim müdürleri ve vatandaşlar vardı.

Belediye Başkanı Atila Aydıner´in kısa açılış konuşmasından sonra CHP grup Sözcüsü Abdulfettah Dindar rakamlarla bütçeyi ortaya koydu. İhaller üzerinde duran Dindar Mal ve Hizmet alımlarında ki müsrife dikkat çekti.

bağımsız Meclis Üyesi Murat Aytekinde bütce üzerinde görüşlerini belirterek bazı konularda talepte bulundu.

Konuşmasını yapmak ve eleştirileri cevaplamak için kürsüye gelen Başkan Atila Aydıner konuşan meclis üyelerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında yapılan ve yapılacak hizmetleri anlattı.

Faaliyet raporuna meclis üyeleri  21 Kabul, 9 Ret oy kullandı. Bu duruma göre faaliyet raporu oy çokluğuyla onaylanmış oldu.

2017 Yılında Belediye gelir ve gideri şöyle oldu.

Gider (Tahmini bürçede 205 Milyon belirlenmişti) 200.475.838.49 Türk Lirası

Gelir (Tahmini bürçede 190 Milyon belirlenmişti) 168.520.263.89 Türk Lirası olarak gerçekleşti.

Ayrıntıkları Bayrampaşa Gündem dergisinde

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —