Tarih: 07.05.2018 19:44

MECLİS MAYIS TOPLANTISI NEŞELİ BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Her zaman Meclis Başkanı Rasim Bilgehan´ın örnek yönetimi, meclis üyelerinin nezaketi ile uyum içinde çalışan Bayrampaşa Belediye Meclisi Rasim Bilgehan başkanlığında Fatma Akın, Sevim Çiftcioğlu katip üyeliklerinde 6. Seçim dönemi, 5. Toplantı yılı 1. Oturumu esprilerle başladı. Meclis Başkanı Rasim Bilgehan´ın yönetimdeki gösterdiği hassasiyet ve her üyeye olan samimi tavrının verdiği pozitif enerji meclis üyelerinin de performansını yükseltiyor, samimi duygular içinde paylaşımlar yapılıyor. Bilgehan´ın 24 haziran Milletvekili seçimi için istifa eden üyelere başarı dilemesi sonrası CHP grup başkanı Yusuf Akgün, ?Sizi de o arkadaşların yanında milletvekili adaylığında görmek isterdik?  demesi üzerine Rasim bilgehan´ın ?Benden bıktınız ama bir süre daha katlanmak zorundasınız? demesi kahkahaların atılmasına sebep oldu.

Esprilerle başlayan meclis oturumunda müdürlüklerden gelen teklifler görüşülerek ilgili komisyonlar havale edildi. Belediye Başkanlığına Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında başkanlık koşu için protokol yapma yetkisi verildi.

Leyla Aygün´ün istifasıyla boşalan başkanlık divanı üyeliğine AK parti Grubu adına Aynur Tatlı, CHP grubu adına Halil Yerli aday gösterildi. Aynur Tatlı 23 oy alarak başkanlık divanı üyeliğine seçildi. Halil yerli 8 oy aldı.

İstifalar dolayısı ile boşalan İmar Komisyonuna Ramazan Özdemir, Hukuk Komisyonuna Erhan Akgün, gençlik ve Spor Komisyonuna Mustafa Beşkardeş, Ramazan Özdemir, Engelliler Komisyonuna Aynur Tatlı, Çevre Komisyonuna Mustafa Beşkardeş, Sağlık Komisyonuna Aynur Tatlı, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Üyeliğine Erhan Akgül seçildi.    




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —