MECLİS 2. TOPLANTISI YAPILDI

MECLİS 2. TOPLANTISI YAPILDI

Bayrampaşa Belediye Meclis toplantısı 7. Seçim dönemi 1.Toplantı yılı 1. Birleşim, 2. Oturumu yapıldı

Bayrampaşa Belediye Meclis toplantısı 7. Seçim dönemi 1.Toplantı yılı 1. Birleşim, 2. Oturumu Meclis Başkanı Ali Hacınoğmanoğlu başkanlığında, Tolga Güneş ve Nilüfer Güleryüz katip üyeliğinde yapıldı.

Toplantıda gündeme geçmeden önce, gündem dışı konuşmalar yapıldı.

Millet İttifakı İYİ Parti listesinden CHP meclis üyeliğine seçilen Murat Eytekin´in istifa açıklamasını kendisi ülmadığı için katip üye Tolga Güneş okudu. Açıklamasında bağımsız üye olarak da hizmet edilebileceğini belirterek CHP meclis üyeliğinden istifa ettiğini bağımsız üye olarak hizmet edeceğinin altını çizdi.

CHP Meclis grubu adına  Fatoş Serin, Atilla Özen, İYİ Parti adına Tufan Babar, AK Parti grubu adına can Gökhan Balekoğlu Erzurum kongresi, yeni eğitim öğretim, Muharrem ayı ve Zabıta haftası dolayısıyla kutlama ve dileklerini dile getirdi. 

Gündem dışı konuşmalardan sonra gündeme geçildi.

Hukuk komisyonu 05-06-07-08-09, Bütçe komisyonu 03, Bütçe - Hukuk komisyonları raporları oy birliğiyle Meclis´ten geçti. Bayrampaşa şehir parkı (parkada) oto park ücretiyle ilgili Tarife komisyonu 03 nolu raporu hakkında CHP grubu komisyon raporuna aykırı teklif verdi. Teklif AK Parti ve MHP Meclis üyelerinin oylarıyla oy çokluğuyla reddedildi. Komisyon raporu oy çokluğuyla kabül edildi.

Bayrampaşa Belediye meclisi 7 Ekim Pazartesi günü toplanmak üzere sona erdi.



Anahtar Kelimeler: meclis