Tarih: 22.06.2021 16:23

KURBANLAR MİM’DE EĞİTİME

Facebook Twitter Linked-in

İlmi ve kültürel eğitim çalışmalarına katkı yapan Bayrampaşa’nın önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olan Muradiye İlim Merkezi Eğitim Kültür Derneği kurban kampanyasıyla eğitime katkı sunmaya çağırıyor.

On yıldır Bayrampaşa Kartaltepe Mahallesi’ndeki yerinde çocuklara gençlere ve yetişkinlere dönük olarak yaptığı eğitim ve kültür çalışmaları ile Bayrampaşa’da bir farkındalık meydana getiren Muradiye İlim Merkezi Eğitim Kültür Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda kurban kesim organizasyonu yapmaktadır.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kemal Oğuz Kıdıl “Tamamen hijyenik ve İslami kesim kurallarına uygun olarak yapılan organizasyon bayramın birinci günü hissedarlara kurbanlarını teslim edeceğiz. Katılmak isteyen vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla vekaletini verebilirler. İslam’ın kurban kuralları içinde vekalet alıyoruz, hijyenik bir şekilde Bayram’ın 1. Günü teslim ediyoruz. Kurban hisse bedelini 2500 TL olarak tespit ettik. Şimdiden katılımcılarımızın ve vatandaşlarımızın kurbanlarını Allah kabul Etsin. Bayramımız Mübarek olsun” dedi .

Muradiye İlim Merkezi Kurban hisse bedelini 2500 TL olarak tespit etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —