https://www.atakansigorta.com/

“KOSOVALI GRUP GAYRİMENKUL” YENİ OFİSİ MUHTEŞEM BİR TÖRENLE AÇILDI

Kosovalı Grup Gayrimenkul, yeni yerinin açılışı bir düğün havasında gerçekleşti. Yoğun katılımla gerçekleşen açılışta Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, siyasiler ve iş insanları kurdeleyi birlikte kesti.

TARİH: 11.09.2025 05:27
Son Güncelleme: 11.09.2025 16:54

Kosovalı Grup Gayrimenkul, Yeni Ofisini Görkemli Bir Törenle Açtı

 

 

Bayrampaşa'nın önde gelen gayrimenkul firmalarından Kosovalı Grup Gayrimenkul, yeni ofisinin açılışını büyük bir coşkuyla yaptı. Yoğun katılımla düzenlenen açılış törenine katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu ve siyaset dünyasının önde gelen isimleri kurdeleyi birlikte kesti.

Sahibi Rıdvan Kosovalı olan Kosovalı Grup Gayrimenkul'ün yenilenen ofis açılışına Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu'nun yanı sıra, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Mehmet Acar, İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Erdal Uğur Acar ve çok sayıda iş insanı ile Bayrampaşalı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Saat 19.00 civarında başlayan ve geç saatlere kadar devam eden etkinlikte sahne alan Rumelili sanatçı Samet, davetlilere keyifli anlar yaşattı. Gecenin bir diğer sürprizi ise Vardarın Üstünde Halk Oyunları ekibinin sergilediği eşsiz gösteri oldu.

Açılışta duyduğu memnuniyeti dile getiren Rıdvan Kosovalı, 'Yeni yerimizde, Bayrampaşa'nın gayrimenkul sektöründeki öncü rolümüzü daha da pekiştireceğiz. Bu modern ofisimiz, müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini artıracak ve projelerimizi daha etkin bir şekilde yönetmemizi sağlayacak,' diyerek katılımcılara teşekkür etti.

AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Mehmet Acar, Kosovalı Grup'un yeni yerinin hayırlı olmasını diledi. Konuşmasında, 'Gayrimenkul sektörü, bir şehrin gelişiminde kilit bir rol oynar. Kosovalı Grup'un, yeni ve modern ofisiyle Bayrampaşa'ya değer katacak daha büyük projelere imza atacağına olan inancımız tam,' ifadelerini kullandı.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Hasan Mutlu, ilçenin sürekli geliştiğini ve bu tür yatırımların önemini vurguladı. Mutlu, 'Kentsel dönüşüm, Bayrampaşa'nın geleceği için hayati bir konudur ve bu alanda güçlü iş birliklerine ihtiyacımız var.  Bugün, Bayrampaşa'mızın ekonomik gücüne ve ticari hayatına yeni bir soluk getiren önemli bir yatırıma tanıklık ediyoruz. Kosovalı Grup Gayrimenkul, bugüne kadar sağladığı danışmanlık hizmetleriyle ilçemizin gelişimine önemli katkılar sunmuştur. Şimdi, bu yeni ve modern ofisleriyle, yalnızca kentsel dönüşüm gibi kritik projelerde değil, aynı zamanda hemşehrilerimizin daha nitelikli yaşam alanlarına kavuşmasında da daha büyük bir rol üstleneceklerine inanıyorum," dedi. Mutlu, bu tür girişimlerin Bayrampaşa'yı geleceğe taşıyan köprüler olduğunu vurgulayarak, "Bu yatırımın ilçemize ve tüm Bayrampaşalılara hayırlı olmasını temenni ediyorum," diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve davetliler, sahne alan Rumelili Samet'in türküleriyle keyifli saatler geçirdi.

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

171 Sayı

170, Sayı

İMAM HATİP ORTAOKULU SINAV TAKVİMİ BELLİ OLDU

SULTANGAZİ’DE ARA TATİL YİNE ÇOK EĞLENCELİ

MİLLET BAHÇESİ’NDE İNTERNET HIZLANIYOR

ŞAMPİYONLAR KUPALARINA KAVUŞTU: BAŞKAN VEKİLİ AKIN’DAN GENÇLERE TAM DESTEK

BAYRAMPAŞA’ KIZILAY GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ SORUŞTURMASINDA KOCAMAN SORU İŞARETLİ BİR TAHLİYE

BAŞ DÜŞMAN BAĞIMLILIK: EN İYİ NARKOTİK ANNE

BAŞKAN VEKİLİ AKIN'DAN KARTALTEPE’DE ESNAF VE KOMŞU ZİYARETİ

İBB EMEKLİ PAZAR DESTEĞİ BAŞVURULARI BAŞLADI

ÇOCUKLAR TATİLİN TADINI SPORLA ÇIKARDI

GÖNÜLLER BİR, KÜLTÜRLER KOMŞU: BAYRAMPAŞA’DA KARDEŞLİK BULUŞMASI

BAYRAMAPAŞA BELEDİYESİ NE YAPILAN OPERASYONDA 6 TUTUKLAMA

BAŞKAN ALİCAN ÇAM VE İBB HEYETİNDEN KİPTAŞ KÜLTÜR MERKEZİ'NDE İNCELEME

SULTANGAZİ BELEDİYESİNDE DÖNÜŞTÜREN ELLER ATÖLYESİ

BAYRAMPAŞA’DA HİZMET KALİTESİNE ‘EĞİTİM’ DOPİNGİ

GENÇLERE SPOR AKADEMİLERİ YOLUNDA ÜCRETSİZ DESTEK

BAYRAMPAŞA’DA KARNE SEVİNCİ: ÇOCUKLAR GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

2026 EYÜPSULTAN SÖMESTİR FESTİVALİ BAŞLADI

ŞİŞLİ BELEDİYESİ USULSÜZ YAPILAŞMAYA GEÇİT VERMİYOR

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
“KOSOVALI GRUP GAYRİMENKUL” YENİ OFİSİ MUHTEŞEM BİR TÖRENLE AÇILDI

İstanbul

29.01.2026

  • İMSAK 06:43
  • GÜNEŞ 08:11
  • ÖĞLE 13:22
  • İKİNDİ 15:59
  • AKŞAM 18:23
  • YATSI 19:46

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 19 14 1 4 29 46
2.FENERBAHÇE A.Ş. 19 12 0 7 26 43
3.TRABZONSPOR A.Ş. 19 12 2 5 15 41
4.GÖZTEPE A.Ş. 19 10 3 6 14 36
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 19 9 4 6 9 33
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 19 8 6 5 13 29
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 19 6 4 9 2 27
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 19 6 6 7 -6 25
9.KOCAELİSPOR 19 6 7 6 -3 24
10.CORENDON ALANYASPOR 19 4 5 10 0 22
11.GENÇLERBİRLİĞİ 19 5 10 4 -4 19
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 19 4 8 7 -6 19
13.TÜMOSAN KONYASPOR 19 4 8 7 -8 19
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 19 5 10 4 -14 19
15.KASIMPAŞA A.Ş. 19 3 9 7 -11 16
16.İKAS EYÜPSPOR 19 3 10 6 -14 15
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 19 2 8 9 -21 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 19 2 14 3 -21 9
  • Perşembe 13 ° / 9.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 10.4 ° / 7.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 7.2 ° / 6.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı