KOCATEPE CAMİİ ÖĞRENCİLERİ YIL SONU KARNELERİNİ ALDI

KOCATEPE CAMİİ ÖĞRENCİLERİ YIL SONU KARNELERİNİ ALDI

Bayrampaşa Kocatepe Camii öğrencileri 2023-2024 eğitimi karnelerini aldı.

Bayrampaşa Müftülüğüne bağlı Kocatepe Camii Kur’an Kursu; Kur’an-ı Anlama ve İslami İlimler Programları 2023-2024 Eğitim ve öğretim dönemi yıl sonu karne programı töreni Kocatepe Camiinde gerçekleştirildi. 

Kur’an-Kerim tilavetiyle başlayan program Kocatepe Camii İmam-Hatibi Ali Ulvi UZUNLAR hoca efendinin selamlama konuşmasına ardından ,Bayrampaşa İlçe Müftüsü Recep EREN, “iyi bir insan ve iyi bir Müslüman olma yolunda Gençliğin Önemidir” dedi. 

Bayrampaşa İlçe Müftüsü Recep Eren, Kur’an-ı Anlama ve İslami İlimler Programlarında başarılı öğrencilere iftihar ve başarı belgelerini takdim edip, dönem birincisi öğrencileri Bayrampaşa Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Bayrampaşa Şubesi imkanlarıyla altın ile ödüllendirdi.

Müftü Recep Eren, bu dönemde gayretli çalışmalarından dolayı Kocatepe Camii İmam Hatibi Ali Ulvi UZUNLAR Hoca efendiye, Kocatepe Kuran Kursu Yöneticisi Ramazan ÖZBAŞ Hocaefendiye ve mesai arkadaşlarına teşekkür edip, öğrencilere hayırlı, başarı ve dileklerinde bulunup, tatillerini iyi geçirerek daha zinde bir şekilde dönmelerini tavsiye etti.