KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR’DAN SİLİVRİ BELEDİYESİNE TAM NOT

KKTC CUMHURBAŞKANI TATAR’DAN SİLİVRİ BELEDİYESİNE TAM NOT

Silivri Belediyesi heyeti, kardeş şehir KKTC İskele Belediyesinin davetlisi olarak 5. Kültürlerin Kaynaşması etkinliğine katıldı.

TARİH: 5.10.2023 19:20
Son Güncelleme: 5.10.2023 19:20

Editör : Cihan Serdar Aktaş

Etkinlikte bir stant açan Silivri Belediyesi; kendi arazilerinde yetiştirdiği doğal tarım ürünlerini, Silivri Belediyesinin kültürel faaliyetlerini ve Silivrili kadınların el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi.

İskele Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Kültürlerin Kaynaşması Etkinliği, birçok farklı ülkeden temsilcilerin katılımcıyla gerçekleştirildi. Silivri Belediyesi, kardeş şehri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) İskele Belediyesinin davetlisi olarak etkinlikte yer aldı. Etkinlikte bir stant açan Silivri Belediyesi; kendi arazilerinde yetiştirdiği doğal tarım ürünlerini, Silivri Belediyesinin kültürel faaliyetlerini ve Silivrili kadınların el emeği göz nuru ürünlerini sergiledi. Silivri Belediyesi standı KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ankara Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve KKTC İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu başta olmak üzere birçok ziyaretçiyi ağırladı.

Silivri Belediyesi Basın, Halkla İlişkiler ve Kültür Müdürü Eren Ermiş, Silivri Muharip Gaziler Derneği Başkanı Adnan Gürcan ve Silivrili gaziler, Silivri’nin kardeş şehri KKTC İskele Belediyesinin düzenlediği Kültürlerin Dayanışması etkinliği öncesinde Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret ederek Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın selamlarını ve sevgilerini iletti. Kahraman Gaziler, Silivri Belediyesi heyeti ile birlikte KKTC’de 49 yıl öne görev yaptıkları 28. Mekanize Tümen Komutanlığını, Boğaz Şehitliğini, Karaoğlanoğlu Şehitliğini ve Kapalı Maraş Bölgesini ziyaret etti.

TATAR: “DEĞERLİ GAZİLER SİZLERİ BURADA SELAMLIYORUM”

Kültürlerin Dayanışması Etkinliğinde konuşma yapan KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Bu güzel günde Silivri’den gazilerimiz de bizimle birlikte. Kendilerini buradan selamlıyorum. KKTC’ye hoş geldiniz. Sizleri unutmadığımızı ve sizlerin buradaki varlığımızın teminatı olduğunuzu bilmenizi istiyorum.” dedi.

ERMİŞ: “BİZİM İÇİN ÇOK ANLAMLI BİR GÜN”

Etkinlikle ilgili bilgiler veren Silivri Belediyesi Basın, Halkla İlişkiler ve Kültür Müdürü Eren Ermiş, “Saygıdeğer Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’ın uygun görmeleri ile Silivri’de yetiştirmiş olduğumuz ürünleri, kültürel anlamda yapmış olduğumuz faaliyetleri, el emeği ürünleri burada sergiledik. Bugün bizim için çok anlamlı bir gündü. Çünkü KKTC’nin çok kıymetli Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ı standımızda ağırlama fırsatı bulduk. Birçok il ve ilçeden misafir var. KKTC'de yaşayan çeşitli ülke vatandaşları var. Silivri'mize davet ettik, tarihiyle doğasıyla kültürüyle hayat var dedik. Yöresel kıyafetlerimiz, ürünlerimiz büyük ilgi gördü. Burası gerçekten kültürlerin kaynaşması temasına uygun bir şekilde gerçekleşiyor. İskele Belediye Başkanı Hasan Sandıkoğlu'na, Kültür ve Dış İlişkiler Müdürü Özlem Kadirağa'ya teşekkür ederiz.” diye konuştu.

GÜRCAN: “BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan Silivri Muharip Gaziler Derneği Başkanı Adnan Gürcan, “Silivri Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz'a bir kez daha bizlere bu fırsatı sunduğu için teşekkür ederim. Savaştığımız toprakları gördük. Askerlik yaptığımız birliğe gittik, şehitliklere gittik. Tüm şehitlerimizin mekânları cennet olsun. KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a yakın ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

HEYBELİADA RUHBAN OKULUNUN AÇILMASINA NEDEN KARŞIYIZ?

ARNAVUTKÖY’E AİLE, EĞİTİM VE SOSYAL YAŞAMA DEĞER KATAN DEV YATIRIMLAR HİZMETE AÇILDI

YANIYORUZ: 40 DERECEYİ GÖRECEK İLLER BELLİ OLDU

OTOYOL VE KÖPRÜ ÜCRETLERİNE ZAM

EYÜPSULTAN’DA ENGELLER KALKIYOR

AVRUPA’DA SULTANGAZİ RÜZGARI

KADİR İNANIR’IN HATIRASI İSTANBUL’DA YAŞAYACAK

DEMİR YAPI İNŞAAT GAYRİMENKUL FAALİTE BAŞLADI

TÜRKAN ŞORAY, SULTANGAZİLİLERLE UNUTULMAZ BİR YAZ AKŞAMINDA BULUŞTU

UNUTMAMAK İÇİN! SREBRENİTSA BOŞNAK SOYKIRIMI ANMA KOŞUSU VE YÜRÜYÜŞÜNE BEKLİYORUZ

BAYRAMPAŞA’DA İHALE TARTIŞMASI: “10 YILLIK İHALELER NEDEN KAPALI ZARF USULÜ?”

HASAN MUTLU: HUKUKA, ADALETE VE BU ÜLKENİN VİCDANINA İNANCIMIZ TAMDIR

İBB YAZ ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR İSTANBUL’DA YAZ DOLU DOLU GEÇECEK

BAŞKAN VEKİLİ İBRAHİM AKIN’DAN VATANDAŞLARA AŞURE İKRAMI

SULTANGAZİ BELEDİYESİ’NDEN SÜRDÜRÜLEBİLİR ENERJİ VE İKLİM EYLEM PLANI

BAYRAMPAŞA’DA BÜYÜK GURUR: 80 HAFIZ İCAZETİNİ ALDI

ARNAVUTKÖY’DE 924 ÇOCUK İÇİN UNUTULMAZ SÜNNET ŞÖLENİ

KARABURUN’DA DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

BY KAFELER NEDEN KAPALI?: ŞİRKET BAHANESİ Mİ, ÖZELLEŞTİRME SİNYALİ Mİ?

EYÜPSULTAN’DA 124 ÇOCUK İLK MEZUNİYET HEYECANINI YAŞADI

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 34 24 5 5 47 77
2.FENERBAHÇE A.Ş. 34 21 2 11 40 74
3.TRABZONSPOR A.Ş. 34 20 5 9 22 69
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 34 17 8 9 19 60
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 34 16 9 9 23 57
6.GÖZTEPE A.Ş. 34 14 7 13 10 55
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 34 13 9 12 1 51
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 34 10 13 11 -6 41
9.TÜMOSAN KONYASPOR 34 10 14 10 -7 40
10.KOCAELİSPOR 34 9 15 10 -12 37
11.CORENDON ALANYASPOR 34 7 11 16 0 37
12.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 34 9 15 10 -15 37
13.KASIMPAŞA A.Ş. 34 8 15 11 -16 35
14.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 34 9 18 7 -11 34
15.İKAS EYÜPSPOR 34 8 17 9 -15 33
16.HESAP.COM ANTALYASPOR 34 8 18 8 -22 32
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 34 6 16 12 -35 30
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 34 8 20 6 -23 30
  • Cuma 29.3 ° / 22.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.5 ° / 23 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 27 ° / 22.1 ° Güneşli