KIZILAY GENÇLİKTE BAYRAK DEĞİŞİMİ

KIZILAY GENÇLİKTE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Genç Kızılay İlçe Başkanı Raif Şentürk, Şube Ana Kademe Yedek Yönetim Kurulu Üyesi olması nedeniyle görevini 4 yıldır Kızılaycılık faaliyeti yürüten Hamza Görgülü'ye devretti.

Kızılay Bayrampaşa Şube Başkanı Erkan Bayraktar ; ''Yeni görevlendirmenin hayırlı olmasını diliyorum. Genç Kızılay Bayrampaşa Şubesi yeni Başkanı Hamza Görgülü'ye ve yönetimine başarılar diler, Raif Şentürk kardeşimize de yeni görevinde başarılar diliyorum.'' diye konuştu.

Hamza Görgülü Kimdir?

Kastamonu kökenli bir ailenin çocuğu olan Hamza Görgülü, 2001  Tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise öğrenimini yine İstanbul’da tamamlayan Görgülü, halihazırda Marmara Üniversitesi’nde İşletme Bölümü’nde tahsil görmektedir. Aynı zamanda ticaret hayatına ambalaj ve matbaa sektöründe başlamıştır. Mevcutta Prizma Pack’te YKÜ ve Satış Danışmanıdır.

Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında da görev alan Görgülü, 3 yıldır Kızılay gönüllüsü olup, Genç Kızılay İstanbul Yönetim Kurulu üyesi ve Teşkilatlanma Birimi  Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüştür.