Tarih: 14.08.2024 10:25

KIZILAY BAYRAMPAŞA’DAN, KAYMAKAM ÇİFTÇİYE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Kızılay Bayrampaşa Şube Başkanı Erkan Bayraktar yeni atanan Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah çiftçiye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Kızılay Bayrampaşa Şubesi'nin çalışmaları ve ilçedeki sosyal yardım faaliyetleri hakkında bilgi veren Kızılay  Bayrampaşa  Şube Başkanı Erkan Bayraktar Özellikle pandemi döneminde gerçekleştirilen yardım kampanyaları, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik destek programları ve gençlere yönelik sosyal sorumluluk projeleri üzerine detaylı bir sunum yaptı.

Kaymakam Abdullah Çiftçi yapılan görüşmede Kızılay'ın ilçede yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirterek, kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yaptı. İlçedeki sosyal hizmetlerin daha da geliştirilmesi adına Kızılay ile iş birliğini güçlendirmek istediklerini ifade etti.

Kızılay Bayrampaşa Şube Başkanı Erkan Bayraktar, Kaymakam Abdullah Çiftçi'ye yeni görevinde başarılar dileyerek, ilçedeki sosyal dayanışmayı artıracak projelerde birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını belirtti.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —