Tarih: 08.06.2023 17:02

KIZILAY BAYRAMPAŞA ŞUBESİ'NDEN İLK YARDIM EĞİTİMİ!

Facebook Twitter Linked-in



Hayat kurtaran bilgiler Bayrampaşa Kızılay şubesinde paylaşıldı. İlk yardımın önemi bir kez daha vurgulanırken, Baygem Gelişigüzel Kafe'de düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü. İlk Yardım eğitmeni Şeyma Şahan'ın anlatımıyla, vatandaşlar ilk yardım hakkında doğru bilgilendirildi.



Programa katılanlar arasında Bayrampaşa Kızılay Şube Başkanı Erkan Bayraktar, Bayrampaşa Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Uzar, Bayrampaşa Şube Müdürü Melih Baş ve Bayrampaşa Kızılay Kadın Kolları Başkanı Saliha Eken gibi önemli isimler yer aldı.
 

 

Toplum Temelli İlk Yardım Bilgilendirme eğitimi, sloganı "İlk yardım hayat kurtarır" ile gerçekleştirilerek, katılımcıların günlük hayatta karşılaşabilecekleri acil durumlarla nasıl baş edeceklerini öğrettildi. Şeyma Şahan'ın öğretici anlatımıyla, yanlış bilinenler düzeltilirken, doğru ilk yardım uygulamaları hakkında bilgiler verildi.
 


 

İlk yardımın herkesin hayatında önemli bir yer tuttuğu ve doğru bilgilerle donanmanın acil durumlarda büyük fark yaratabileceği bir kez daha hatırlatıldı. Bayrampaşa Kızılay Şubesi'nin bu anlamlı etkinliği, katılımcılara önemli bir bilinç kazandırırken, toplumun genel sağlık bilincine de katkı sağlayacak.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —