178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

171 Sayı

170, Sayı

169. Sayı Kasım 2024

168. Sayı

167. SAYI

KİM BİR TAŞ EKLEMEK İSTERSE BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR.

2020 Stratejik plan ve bütçe konuşmalarında konuşan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner konuşmasında sık sık birlik ve beraberlikten ve birlikte yapmaktan söz etti.

Haber Giriş Tarihi: 7.11.2019 16:42
Haber Güncellenme Tarihi: 7.11.2019 16:42
  • A-
  • A+

2020 2024 stratejik planın hazırlanması ve sunulması şahsımıza nasip olmuştur. Bu vesileyle bizlere tam yetki veren halkımıza huzurunuzda tekrar şükranlarımı sunarım. Bu hizmet karşısında biliyorum ki değerli kardeşlerim yükümüz ağır işimiz çetin Allah bizi utandırmayacak ve bu süreç içerisinde başarılı hizmetlerimizi Bayrampaşa´mız da gerçekleştireceğiz.  Stratejik planımız iç ve dış paydaşlarımızın yüksek oranda katılımı ve yoğun istişare süreciyle hazırlanmıştır. Hazırlık sürecinin sonunda 5 yıllık stratejik plan 1 yıllık performans programı ve tahmini bütçe onayınıza sunuldu. Halkımızın bize vermiş olduğu yetkiyle marka haline gelmiş Bayrampaşa için hazırlanan projelerimiz 5 yıllık sürece yayılmış, Bayrampaşa´lı hemşerililerimizin mutluluk ve huzuru hedeflenmiştir. Bu hedefler dışında  performansa dayalı faaliyetler belirlenmiş maliyetler analiz edilerek maksimum oranda gerçeklik sağlanmıştır. Bu dönemde hiç kimseyi dışarıda bırakmadan kucaklayan gönüllere dokunan belediyecilik anlayışıyla hedeflediğimiz Bayrampaşa için hep birlikte çalışacağız. 2020 bütçesi yukarıda bahsettiğim plan ve programlara göre 268 milyon olarak tahmin edilmiştir. Meclisimizin kararı ve büyük şehir belediyemizin onayıyla 1 Ocak tarihiyle yürürlüğe girecektir.  Ülkemizin hassas durumlardan geçtiği göz önünde bulundurularak fayda odaklı sosyal yardım hedeflenerek ilçenin değişen ve gelişen ihtiyaçlarına yönelerek bir strateji planı oluşturulmuştur. 2020  stratejik planda belediyemizin faaliyet alanları bir kurumsal yapıda güçlendirilmesi planlı ve sağlıklı kentleşme, eğitim kültür, sosyal hizmetler çevre başlıkları altında toplanmıştır. Geleceğe olan bakış açımıza ulaşmak istediğimiz hedeflerin özeti olan misyonumuz değişen ihtiyaçlar çerçevesinde yeniden belirledik.

Bu slaytlarda görünen eserler için çok yoğun terler döktük, bu eserler durup dururken gelmiyor. Bu eserler için ne emekler verdiğimizi asla unutmayın. Bayrampaşa´yı gezin, gözlemleyin bu eserleri görerek bir sentez çıkarmanızı siz değerli meclis arkadaşlarımdan rica ediyorum. Bizim derdimiz dua onun dışında başka bir şey istemiyoruz.

2020 stratejik planımızda 8 adet amaç ve 21 adet hedef belirlenmiştir. Projelerimiz içinde, sosyal yardımlar ön planda yer alıyor. Sünnet organizasyonları, ailelere yardım, kömür yardımı, engelli araba yardımları bunlardan bazıları. Kariyer merkezimize baktığımızda işsiz olan kardeşlerimize iş buluyoruz. Şu anda 750 adet iş yeri ile anlaşmamız var. 2015-2019 sürecinde mevcut park sayımız 76 adettir. Kişi başına düşen yeşil alanımız 4.23 metrekaredir. Özellikle temalı parkımız 2019 yılında 2 tane yine 2020 yılında da 2 adet temalı park yapmayı hedefledik. 263.760 m alana bakım yaptık 2020 yılında da yapacağız. 2019 da 825 ağaç dikimi yaptık 2020 de bunu ikiye katlayacağız. Mevsimlik çiçek dikimi 2019 yılında 400.000, 2020 yılında 420.000 olacak.

Çevre bilincine yönelik 2019 yılında 10 tane eğitim verdik 2020 yılında 15 tane eğitim vereceğiz. Toplanan atık miktarı 2019 yılında 10229ton  2020 hedefinde 12279 ton gerçekleştireceğiz.

Sağlık işlerimizde özellikle fizik tedavi ve rehabilitasyon servisimizde muayene sayımız 30 bin civarındadır. 2020 yılında da aynı sayı civarında olacaktır. Yine vatandaşlarımızın koruyucu sosyal sağlık alanında bilgilendirme bilinçlendirme psikolojik hizmetleri de 2019 yılında 4 bin kişiye yine 2020 yılında da 4bin kişiye olacaktır. Vatandaşlarımıza laboratuar hizmetlerinde 13 bine ulaştık 2020 yılında bu sayıyı 14 bine çıkaracağız. Tam donanımlı ambulanslarımız var. 2019 yılında 3 bin tane sürekli hastamız var 4 tane acil tıp teknisyenimiz var.

Veteriner işleri müdürlüğümüze baktığımızda kısırlaştırılan sokak hayvanı sayısı 2019 yılında 180 taneydi. 2020 de 180 tane hayvanı kısırlaştıracağız .

Fen işleri müdürlüğüne baktığımızda otopark sorununu çözmek istiyoruz Otoparklar yapıyoruz.

Kabul edersiniz etmezsiniz bu Bayrampaşa hepimizin kim bir taş eklemek isterse ideolojisi ne olursa olsun başımızın üstünde yeri var.  Rozetleri kapıda bıraktık Bayrampaşa halkına hizmet etmeye geldik. Burada şunları ifade etmek istiyorum önümüzdeki 2020 2024 yılında vizyon projeleri adında vizyon projeleri kitabı bastık. Derdimiz bu projelerin bitmesi bunların hepsini beraber yapacağız.

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

EYÜP’ÜN SULTANLARI SAHAYA İNDİ

2025-2026 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ PROGRAMI

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDEN ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARA DİŞ TARAMASI

ZABITA EKİPLERİ İLKOKUL ÖNLERİNDE DENETİME BAŞLADI

VATANDAŞ TEPKİLİ, BELEDİYE SESSİZ

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDEN 1.SINIF ÖĞRENCİLERİNE KIRTASİYE DESTEĞİ

İBB SPOR OKULLARI’NDA YENİ DÖNEM BAŞLADI

GÜNDÜZ KALKAN: “TÜM TESİSLERİMİZDE HER ZAMAN DENETİME HAZIRIZ”

SEMİH ERDEM SPOR SALONUNDA NELER OLUYOR? VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ

VALİ SÜLEYMAN KAHRAMAN BAYRAMPAŞA’DA OKUL ZİYARETİNDE

DR. KADİR ÇETİN SORUYOR: KALİTE YÖNETİMİ OLMADAN NİTELİKLİ EĞİTİM MÜMKÜN MÜ?

BAŞKAN ÖZMEN ZABITA PERSONELİ’NİN HAFTASINI KUTLADI

BAYRAMPAŞA MECLİSİ EYLÜL AYI 2. OTURUMU YAPILDI.

BAŞKAN SÖZ VERMEDİ, AK PARTİ GRUBU MECLİSİ TERK ETTİ

EYÜPSULTAN’DA MAHALLE ŞENLİKLERİ VE MİLLİ HEYCANI

GAZETEMİZDEN ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNE ANLAMLI ZİYARET

CHP İL BAŞKANLARINDAN BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NE ZİYARET

HABERİMİZ SES GETİRDİ, BELEDİYE AÇIKLADI “DÜŞÜK ORAN BAYRAMPAŞA’DA”

EĞİTİMCİLER’DEN KAYMAKAM ÇİFTÇİ’YE ZİYARET

CUMHURİYET SAVCISI ÖLDÜRÜLDÜ

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
KİM BİR TAŞ EKLEMEK İSTERSE BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR.

İstanbul

09.09.2025

  • İMSAK 05:04
  • GÜNEŞ 06:32
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:54
  • Salı 28.4 ° / 21 ° Güneşli
  • Çarşamba 28.6 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Perşembe 26.8 ° / 20.7 ° Güneşli