KILIÇDAROĞLU; DEMOKRAT PARTİ’NİN “YETER SÖZ MİLLETİNDİR” SÖZÜNÜ KULLANDI

KILIÇDAROĞLU; DEMOKRAT PARTİ’NİN “YETER SÖZ MİLLETİNDİR” SÖZÜNÜ KULLANDI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hür Düşünce Hareketi başkan ve üyeleriyle buluştu, “1946 Yılında Demokrat Partinin CHP’ye karşı söylediği sözünü söyleyerek “Yeter Söz Milletin demeliyiz” dedi.

Çoğunluğunu Demokrat Parti ve Adalet Partililerden oluşan, Genel başkanlığını Süleyman Aksoy’un yaptığı bir süredir çalışmalarını sürdüren Hür Düşünce Hareketi üyeleri, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun daveti üzerine yemekte biraraya geldi.

Basına kapalı olan davette ülkenin yaşadığı problemler üzerine fikir alışverişinde bulundu. Aldığımız bilgilere göre, Kemal Kılıçdaroğlu, ülkenin sorunlarının her geçen gün ağırlaştığını, iyiye gitmediğini belirterek bu durumdan rahatsız olan, kaygı duyan herkesin bir olması gerektiğini belirti.

Süleyman Aksoy’da konuşmasında, “Sıkıntıların büyük olduğunu 1946 yılında da “Yeter Söz Milletindir” diyerek millet ayağa kalmış ise yine kalkacaktır.” Diyerek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu, 1946 Yılında kurulan Demokrat Partinin CHP’ye karşı kullandığı “1946 Yılında “Yeter Söz Milletin” sözünü bugün demeliyiz” dedi.



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


semih çelebi
1.02.2022 13:54:23
Tam bir Devri ALEM bakalım siyasette Daha neler göreceğiz