Tarih: 23.04.2022 08:40

KAYMAKAM ŞENEL'DEN 23 NİSAN MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

Egemenliğin kayıtsız şartsız milletimize verildiği, milli birlik ve beraberliğimizin temsili “Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizin Açılışının 102. Yıl Dönümü” ile geleceğimizin teminatı çocuklarımıza hediye edilen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”na ulaşmanın coşkusunu, gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

        Sevgili Çocuklar;

        Sizler çağdaş Türkiye’nin aydınlık geleceği, yarınlarımızın umudu ve aziz vatanımızın güvencesi durumundasınız. Bu bilinçle milli ve manevi değerlerimizi özümseyerek, ülkemizin daha müreffeh bir seviyeye ulaşması ve sorumluluk sahibi bireyler olabilmek adına çok çalışıp kendinizi geliştirmelisiniz. Geleceğimiz sizlerin omuzlarında yükselecektir. Sizleri çok seviyorum ve hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

        Bu duygu ve düşüncelerle;  Başta Cumhuriyetimizin Kurucusu ve ilk Meclis Başkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın kazanılmasını ve ülkemizin bir asır sonunda bağımsızlık içerisinde yaşamasını mümkün kılan tüm kahramanlarımızı saygı, minnet ve şükranla anıyor, “TBMM’nin 102. Açılış Yıldönümü”nü ve “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı kutluyorum.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —