178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

171 Sayı

170, Sayı

169. Sayı Kasım 2024

168. Sayı

167. SAYI

KARA PROPAGANDACILAR İŞ BAŞINDA

Geçtiğimiz yıl 31 Mart yerel seçim öncesi servis edilen hediye haberi yeniden ısıtıldı, sofraya verildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2019 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2019 11:42
  • A-
  • A+

 

/resimler/2019-9/18/1146303245481.jpg

Bayrampaşa Belediyesi, her kurumda olduğu gibi her yıl konuklarına hediye etmek için karışık olarak hediyelik eşya yaptırır. Geçtiğimiz yıl 31 Mart yerel seçim öncesi bir mahalli günlük gazetede seçimler için yapılmış hediye paketi gibi sunulmuştu.

Haberde adı geçen ihale, 2018/67333 ihale kayıt numarasıyla 19.03.2018 yapılmış tahmini 621.300.33 TL ile ihale edilmiş, 593.150 TL bedelle 31.12 2018 tarihine kadar peyderpey teslim edilmesi şartı konularak  05.04.2018 tarihinde anlaşması yapılmıştır.

geçtiğimiz yıl özellikle aday adaylık döneminde Atila Aydıner´e karşı kara propoganda zirve yapmış, bu haber nasıl ve kimler tarafından sunulduğu kamuoyunca merak konusu olmuş Başkan Atila Aydıner´de gazetemize yaptığı açıklamada "Mesnetsiz Bir Haber" demişti.

Bir yıl geçtikten sonra kara propoganda durmamış aynı haber, 18 Eylül 2019 Tarihinde (Bugün) Deniz Ayhan imzasıyla bir gazetede yeniden servis yapıldı.

Geçtiğimiz yıl haber seçim hediyesi olarak sunulurken bugün haberde  başkan adıyla diye algı yapılmış.

Bu gün çıkan haber;

"AKP´li belediye 593 bin liralık hediyelik eşya aldı, üzerine başkanın adı yazıldı

2017 yılı faaliyet raporu görüşmeleri sırasında 145 milyon 844 bin TL borcu olduğu açıklanan AKP´li İstanbul Bayrampaşa Belediyesi´nin 2018´de de tasarrufa gitmediği anlaşıldı... Bayrampaşa Belediyesi, 593 bin liraya hediyelik eşya aldı. Hepsinin üzerine AKP´li Başkan Atila Aydıner´in adı yazıldı.

31 Mart yerel seçimleriyle yeniden Bayrampaşa Belediye Başkanı seçilen Atila Aydıner´in geçtiğimiz yıl vatandaşa dağıtmak üzere 593 bin 150 TL´lik hediye aldığı ortaya çıktı. Hediyelik eşyaları, Bayrampaşa Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü aldı."

Şeklinde servis edildi.

Tabi tasarrufa gitmek başka bir şey ama bir kurumun misafirlerine hediye vermemek gibi bir lüksü yok. Bu haber vicdani bir haber değil ve 300 milyonluk bütçede devede kulak bir rakam. 

Anahtar Kelimeler: KARA PROPAGANDACILAR BAŞINDA

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

İBB SPOR OKULLARI’NDA YENİ DÖNEM BAŞLADI

GÜNDÜZ KALKAN: “TÜM TESİSLERİMİZDE HER ZAMAN DENETİME HAZIRIZ”

SEMİH ERDEM SPOR SALONUNDA NELER OLUYOR? VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ

VALİ SÜLEYMAN KAHRAMAN BAYRAMPAŞA’DA OKUL ZİYARETİNDE

DR. KADİR ÇETİN SORUYOR: KALİTE YÖNETİMİ OLMADAN NİTELİKLİ EĞİTİM MÜMKÜN MÜ?

BAŞKAN ÖZMEN ZABITA PERSONELİ’NİN HAFTASINI KUTLADI

BAYRAMPAŞA MECLİSİ EYLÜL AYI 2. OTURUMU YAPILDI.

BAŞKAN SÖZ VERMEDİ, AK PARTİ GRUBU MECLİSİ TERK ETTİ

EYÜPSULTAN’DA MAHALLE ŞENLİKLERİ VE MİLLİ HEYCANI

GAZETEMİZDEN ZABITA MÜDÜRLÜĞÜNE ANLAMLI ZİYARET

CHP İL BAŞKANLARINDAN BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NE ZİYARET

HABERİMİZ SES GETİRDİ, BELEDİYE AÇIKLADI “DÜŞÜK ORAN BAYRAMPAŞA’DA”

EĞİTİMCİLER’DEN KAYMAKAM ÇİFTÇİ’YE ZİYARET

CUMHURİYET SAVCISI ÖLDÜRÜLDÜ

EYÜPSULTAN’DA MEVLİD KANDİLİ

MEVLİD KANDİLİ'NİN MANEVİYATI BAYRAMPAŞA'DA YAŞANDI

EYÜP’LÜ ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE DESTEĞİ BAŞLADI

AĞUSTOS AYI ENFLASYONU BELLİ OLDU

MÜJDAT GÜRBÜZ CHP İSTANBUL KAYYUM YÖNETİMİNDE

SİVRİSİNEKLER VATANDAŞI BIKTIRDI

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
KARA PROPAGANDACILAR İŞ BAŞINDA

İstanbul

09.09.2025

  • İMSAK 05:04
  • GÜNEŞ 06:32
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:31
  • YATSI 20:54
  • Salı 28.4 ° / 21 ° Güneşli
  • Çarşamba 28.6 ° / 20.9 ° Güneşli
  • Perşembe 26.8 ° / 20.7 ° Güneşli