Tarih: 28.11.2019 10:03

KANATLARDAN YÜKSELEN BİRLİK ÇAĞRISI

Facebook Twitter Linked-in

Ziyarette ortak hareket etme kararı çıktı ve kimlik tanımında Müslüman ve Türk olma mesajını yüksek dille dile getirilmesi vurgulandı.

Ziyarete Pirlepeliler Derneği İrfan Beşkardeş Başkanlığında, Başkan Yardımcısı İbrahim Çalışkan, Sekreter Gökhan İkican, Muhasip Erkan Deniz, Yönetim Kurlu Üyeleri Dr. Recep Öztürk, Recep Olgun, Eser sarraf, Perihan Sarraf, Türkan Hacımale, Cemal İkikardeş ve eski başkan Süleyman Bilge Katıldı. Pirlepeliler dernek yönetimini Kanatlar Derneği Başkanı Caner Çokçeken ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kalabalık bir kanatlar derneği üyesi karşıladı.

Kanatlar Derneği Başkanı Caner Çoksever misafirlere hoş geldiniz derken, Pirlepeliler Derneği Başkanı İrfan Beşkardeş Kanatlar derneği yeni yönetimini tebrik ederek hayırlı olmasını diledi.

Hoş sohbet içinde geçen ziyarette derneklerin siyaset üstü olduğu, birlik beraberlik için STK´ların önemi vurgulandı. Rumeli´den göç ederek gelenlerin bir göçmen değil yaşadıkları yurttan ana yurda gelen Müslüman ve Türk, Karamanoğlu torunları ve yörük olduklarının öne çıkması gerektiği belirtildi. Tarihi gerçeklerle bunun iyi duyurulması özellikle yeni nesle öğretilmesi gerektiğinin altı çizildi.

Ziyaret toplu olarak aile fotoğrafıyla son buldu  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —