KANATLAR ŞEHİTLERİ UNUTMADI

KANATLAR ŞEHİTLERİ UNUTMADI

Kanatlar Derneği dernek merkezinde okuttuğu kuranı kerimle şehitlerin ruhlarını şad etti

Son zamanlar, özellikle idlib'de şehit olan Mehmetçikler için tüm ülke seferber oldu. İstanbul Bayrampaşa'da bulunan Kanatlar ve Çevre Köyleri Kültür, Sosyal Yardımlaşma Derneği, dernek merkezinde okuttuğu kuranı kerim cemiyetiyle şehitlerimizin ruhlarını şadetti.

Fettah Mert ve Metin Çalışkan hocaların okuduğu Kuranı kerim cemiyetine CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu ve yönetim kurluru üyeleri, CHP İstanbul İl Yönetim Kurlu Üyesi Şemside Semsa Yener, CHP İBB ve Bayrampaşa Belediyesi Meclis Üyesi, AK Parti Bayrampaşa Belediyesi Meclis Üyesi, Kanatlar Derneği bir önceki dönem başkanı ve Pirlepeliler Dernek Yönetim Kurulu  Üyesi İbrahim Çalışkan, Kırçovalılar Dernek Başkanı Nusret Aras ve kanatlar derneği üyeleri katıldı.

Başkanı Caner Çokçeke, derneğin yapmış olduğu  Kuranı kerim cemiyetine katılımlarından dolayı teşekkür etti. Son zamanlarda yaşadığımız acılara bir nebze merhem olabilmek için böyle bir organizasyon yaptıklarını sözlerine ekledi. Protokol konuşmalarında da bu günün anlamının altını çizdi.



Anahtar Kelimeler: KANATLAR ŞEHİTLERİ UNUTMADI