KANATLAR DERNEĞİ’NDEN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ VE DEPREMZEDELER İÇİN DUA

Kanatlar ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çanakkale Savaşı şehitlerimiz için ve depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız için Kur’an-ı Kerim tilaveti yaptı, dualar edildi.

TARİH: 20.03.2023 15:18
Son Güncelleme: 20.03.2023 18:11

6 Şubatta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremin 40. günü ve 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Kanatlar ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından  Mevlüt ve Kaur'an cemiyeti yapıldı. Mevlüt cemiyetinde Dernek Başkanı Caner Çokçeken böylesine hayırlı bir programa vesile oldukları için büyük bir mutluluk yaşadığını belirtti. Çokçeken, “Dün 18 Mart Çanakkale ve Zafer Bayramı’mızı kutladık. Yaklaşık bir ay önce dünyada ilk olan bir deprem felaketi yaşadık. Ülkemizde yaşanan bu deprem 11 ilimizde yaklaşık 50.000 yurttaşımızın vefatına neden olduğu için bu Mevlid-i Şerif’imizi okutuyoruz. Ayrıca derneğimiz 25 senelik kuruluşundan bu güne ilk defa kurucular kurulundan üyemiz Muharrem Nuray vefat etti. Aynı zamanda da derneğimizin geçmişte kaybettiğimiz bütün üyelerimizin ruhlarına değsin diye bu Mevlid’i okutuyoruz” dedi.

Kanatlar ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları Başkanı Nebahat Öztürk, “Dün 18 Mart Çanakkale Zaferi’mizdi. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için savaşmış tüm gazi ve şehitlerimizin ruhu şad olsun. Elbistan ve Pazarcık merkezli yaşanan depremin 40. günündeyiz. Örf ve adetlerimize göre depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızın 40. gün mevlidini de okutuyoruz” dedi. 

Çanakkale şehitlerimiz için ve depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızın aziz hatıraları için tüm davetliler bir dakikalık saygı duruşunda bulundu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı okunduktan sonra Terazidere Cami müezzini Ahmet Önder ile Vatan Mahallesi Yüce Cami cemaatinden Metin Çabuk Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundular.

Kuran-ı Kerim Tilaveti sonrası Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner konuşmasında, “Bugün burada 18 Mart şehitlerimizi anma münasebetiyle Kanatlar ve Çevre Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin yapmış olduğu Kur’an-ı Kerim Tilaveti münasebetiyle başta Dernek Başkanı Caner kardeşimi, kıymetli hanımefendileri bir arada toplayan derneğin Kadın Kolları Başkanı’na ve yönetim kurulu üyesi hanımefendilere başarılar diliyorum.” dedi. Rumeli aşığı bir belediye başkanı olduğunu belirten Atila Aydıner “yapmış olduğunuz her türlü faaliyette her zaman yanınızda olacağımı buradan bir kez daha ifade ediyorum” dedi.

Mevlid-i Şerif; Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ve eşi Melahat Aydıner, CHP İlçe Başkanı Hasan Mutlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Günel Güzelavcı, Demokrat Parti İlçe Başkanı Halit Paşalı, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Aynur Tatlı, Memleket Partisi İlçe Başkanı Rıdvan Kosovalı, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Doyran, Bayrampaşa Belediye Meclis Üyesi Çetin Tüfekçi, Terazidere Mahalle Muhtarı Başkim Kosova, İştipliler Derneği Başkanı Ümit Şengül, Kanatlar Derneği üyeleri ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşti.

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

BY KAFELER NEDEN KAPALI?: ŞİRKET BAHANESİ Mİ, ÖZELLEŞTİRME SİNYALİ Mİ?

EYÜPSULTAN’DA 124 ÇOCUK İLK MEZUNİYET HEYECANINI YAŞADI

İHRACAT ŞAMPİYONLARININ 11’İ EGELİ

MİLLET PARTİSİ GAZİOSMANPAŞA’DA YARBAY IŞIK DÖNEMİ!

BAYRAMPAŞA’DA ÖĞRENCİLER KARNE SEVİNCİ YAŞANDI

EYÜPSULTAN BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ: KARNE FESTİVALİ

SULTANGAZİ’DE AŞURE BEREKETİ

EYÜPSULTAN’DA TOKAT YÖRESEL GÜNLERİ BAŞLADI

BAŞKAN DURSUN ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

EYÜPSULTAN “ZUMBA KADIN SPOR ŞENLİĞİYLE”

BAK GİDİYORUZ

ARNAVUTKÖY’E 4 YENİ PARK, 6 BİN 400 METREKARELİK YENİ YAŞAM ALANI KAZANDIRILDI

ARNAVUTKÖY'ÜN MAVİ BAYRAKLI KARABURUN SAHİLİ, İSTANBUL'UN YENİ GÖZDESİ

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDE ŞİRKET BAHANE, İŞÇİ ÇIKARMAK ŞAHANE!

“YAZ DÖNEMİNİ İYİ DEĞERLENDİR” TERAZİDERE SPOR KULÜBÜ YAZ KAYITLARI BAŞLADI

BAYRAMPAŞA’DA AK GÜVERCİN CENK ÇINAR’LA YENİDEN HAVALANIYOR

MİLLİ TAKIM ABD’Yİ YENDİ DÜNYA KUPASI’NA VEDA ETTİ

İBB’DEN DOPDOLU BİR KARNE ŞENLİĞİ

MÜHENDİSLİKTE YENİ VİZYON: "NASIL İŞ BULURUM?" DEĞİL, "NASIL PATRON OLURUM?"

“YAZA HARAKETLİ GİRİYOR” YAS SPOR OKULLARI AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
KANATLAR DERNEĞİ’NDEN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ VE DEPREMZEDELER İÇİN DUA

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 34 24 5 5 47 77
2.FENERBAHÇE A.Ş. 34 21 2 11 40 74
3.TRABZONSPOR A.Ş. 34 20 5 9 22 69
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 34 17 8 9 19 60
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 34 16 9 9 23 57
6.GÖZTEPE A.Ş. 34 14 7 13 10 55
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 34 13 9 12 1 51
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 34 10 13 11 -6 41
9.TÜMOSAN KONYASPOR 34 10 14 10 -7 40
10.KOCAELİSPOR 34 9 15 10 -12 37
11.CORENDON ALANYASPOR 34 7 11 16 0 37
12.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 34 9 15 10 -15 37
13.KASIMPAŞA A.Ş. 34 8 15 11 -16 35
14.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 34 9 18 7 -11 34
15.İKAS EYÜPSPOR 34 8 17 9 -15 33
16.HESAP.COM ANTALYASPOR 34 8 18 8 -22 32
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 34 6 16 12 -35 30
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 34 8 20 6 -23 30
  • Pazar 27.3 ° / 21.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.5 ° / 21.3 ° Güneşli
  • Salı 30 ° / 22.2 ° Güneşli