KANATLAR DERNEĞİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR’I AĞIRLADI

KANATLAR DERNEĞİ İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR’I AĞIRLADI

Seçim çalışmalarını hızla sürdüren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç Bayraktar’ı Kanatlar Derneği ağırladı, üyeleriyle buluşturdu.

Bayrampaşa’nın ilk kadın belediye başkan adayı İlknur Kovaç Bayraktar çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bayrampaşa’nın tüm katmanlarıyla bir araya gelmeye çalışan Bayraktar bu seferki programı Kanatlar derneğiydi. 

İlknur Kovaç Bayraktar’ı; Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Kanatlar’lı olan Meclis Üyesi Ceyhun Çalışkan, Meclis Üyeleri Ali Osman Çalışkan, Tolga Güneş, Nilüfer Güleryüz’ün katıldığı Kanatlar Derneği ziyaretinde, Dernek Başkanı Cemil Cubuk, Önceki Dernek Başkanı İbrahim Çalışkan ve kalabalık bir grup karşıladı.

Dernek Başkanı Cemil Çubuk, İlknur Kovaç Bayraktar’a adaylığının hayırlı olmasını diledi, Bayrampaşa için yapılacak her türlü hizmette yanlarında olduğunu ifade etti. İlçe Başkanı Ersin Saçlı, hizmetlerin daha iyi yapılabilmesi için İBB’de Murat Kurum’u Bayrampaşa’da İlknur Kovaç Bayraktar’ın seçilmesi için destek istedi. Belediye Başkanı Atila Aydıner ise üstünde çalıştığı projelerini anlattı, bundan sonra bu projeleri İlknur Kovaç Bayraktar’a emanet ettiğini en iyi şekilde devam ettireceğini belirterek, İlknur Kovaç Bayraktar ve Murat Kurum için destek istedi. Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç Bayraktar’da konuşmasında Bayrampaşa için en iyisini yapmak için çalışacağının sözünü verdi.