KADIN HAKLARI KOMİSYONU TOPLANDI

KADIN HAKLARI KOMİSYONU TOPLANDI

CHP Bayrampaşa Kadın Hakları Komisyonu kahvaltılı toplantısını İlçe Merkezinde gerçekleştirdi.

Toplantı Komisyon Başkanı Sevil Gül TEKNİKEL  Yönetiminde yapılan  CHP Bayrampaşa Kadın Hakları Komisyonu Tanışma Kahvaltısında İlçe Başkanı Ramzi Albayrak bir konuşma yaparak komisyona çalışmalarında başarı diledi.
Albayrak;  ?Kadın mücadelesinin önünde yıkılmayacak hiçbir iktidar yoktur. Bayrampaşa´yı kadınlarla birlikte kazanacağız, kadınlarla birlikte yöneteceğiz.
Osmanlı Devleti döneminde, toplum hayatındaki rollerini kaybeden Türk kadınlarının siyasi hayatta seçme ve seçilme hakkını elde etmesi, toplumsal hayatta gerçekleşen Atatürk devrimlerinin en önemlilerinden birisidir. Kadınların hukuki, politik ve sosyal alanda erkeklerle eşit kılınması Türkiye Cumhuriyetini geleceğe taşıyacaktır. ??şuna inanmak lazımdır ki, dünya yüzünde gördüğünüz her şey kadının eseridir?? CHP Bayrampaşa İlçe Kadın Hakları Komisyonu Tanışma Kahvaltısına katılan çok değerli CHP´li kadınlarımıza sonsuz teşekkür eder, kadın hakları mücadelesi ve partimizi iktidara taşıma çalışmalarında başarılar diler, saygılarımı sunarım? dedi.