Tarih: 29.12.2018 17:14

İŞTE FARKIMIZ, İKİ AY ÖNCE YAZMIŞTIK

Facebook Twitter Linked-in

Seçim süreci başladığından bu tarafa Bayrampaşa Beldiye Başkanı Atila Aydıner´in kesin aday gösterilmeyeceği, Reis üstünü çizmiş denildiği dönemde biz editör köşemizde "İlk başta mevcut başkan Atila Aydıner´i görmek mümkün" demiştik.

İşte Editör köşemizden yazdığımız bölüm.   

"Alıcı bir gözle bakacak olursak gene ilk başta mevcut başkan Atila Aydıner´i görmek mümkün. Hiç bir teşkilat mevcut başkanını silmek istemez. Ben bağımsız gözle kendimi genel merkez gözlüğü takıp, hangi kriterler olabilirliğini önüme koyup değerlendirmek istiyorum.

Atila Aydıner; 2011 Mart ayında belediye başkanı oldu, bu güne kadar 4 genel seçim, 2 cumhurbaşkanlığı, 1 referandum, 1 yerel seçim atlattı. 3 İlçe başkanıyla çalıştı. her seçimde oy oranı artı en azından düşmedi, hep yüksek oranda seyretti. Bayrampaşa´da yerel seçimde en yüksek oy oranına ulaştı, tarihinde ilk defa Yıldırım Mahallesinde de CHP´yi geçti. her türlü zorluğuna eleştirilere rağmen cezaevinin yerine yapılan kentsel dönüşüm için sorumluluk kendisinde olmadığı halde İBB´yi satmadı arkasında durdu. Önemli bir kriter diye düşünüyorum."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —