Tarih: 07.01.2024 08:49

İSTANBUL’DA İBB ADAYI MURAT KURUM

Facebook Twitter Linked-in

Murat Kurum, İstanbul'daki ofisinde tebrikleri kabul etti. Burada ekibine de kısa bir konuşma yapan Kurum, kampanyasını deprem sorunu üzerine kuracağının işaretini verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü İstanbul'da düzenlenecek olan toplantıda AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını ve diğer 27 belediye başkan adayını açıklayacak. Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek bu toplantıda, 12'si büyükşehir olmak üzere toplam 28 aday tanıtılacak. Özellikle İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığının eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un olduğu öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, 

Murat Kurum'un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığına ilişkin ilk açıklamaları, seçim kampanyasının odak noktasının deprem önlemleri olacağını gösteriyor. Kurum ofisinde ekip arkadaşlarına yaptığı konuşmada, "İnsanlarımızın deprem riski kaygısını hep birlikte ortadan kaldırmak için sokak sokak, mahalle mahalle dolaşacağız" ifadesini kullanarak, seçim stratejisini bu yönde belirlediğini işaret etti. Bu açıklama, İstanbul'da yaşayan vatandaşların deprem riskine karşı duyduğu endişelerin giderilmesine yönelik kampanya düzenleneceğinin ilk işareti olarak görüldü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —