İSTANBUL HALKI HEPİNİZLE GURUR DUYUYOR

İlk günden itibaren deprem bölgesinde görev alan 2 bin 800 kurum personeli İstanbul'a geri döndü.

TARİH: 27.02.2023 09:47
Son Güncelleme: 27.02.2023 09:47

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilk günden itibaren deprem bölgesinde görev alan ve İstanbul’a dönen 2 bin 800 kurum personeliyle bir araya geldi. Yenikapı’daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Kültür Sanat Merkezi’nde, “Türkiye Size Minnettar” başlığıyla gerçekleştirilen etkinlikte İmamoğlu, annesi deprem bölgesinde görev yapan, itfaiye kıyafeti giymiş 6 yaşındaki Zeynep Tabakoğlu ile yan yana oturdu. Etkinlik, deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İmamoğlu, çalışma arkadaşlarına yaptığı duygu yüklü konuşmasında şu ifadeleri kullandı:  

HEPİNİZİN ÖZVERİLİ ÇALIŞMASINA ŞAHİDİM”

 “Depremin ilk gününden itibaren, büyük bir organizasyon kabiliyetiyle ve sizlerin yüreğiyle, katılımıyla, cesaretiyle görev bilincinizle deprem bölgesinde olduk. Orada vatandaşlarımıza, kardeşlerimize, bütün güzel duygularımızla dayanışmaya hep birlikte koştuk. Sizler de 16 milyon İstanbullunun eli, vicdanı, kolu, gücü, kuvveti olarak orada özveriyle çalıştınız. Hayatlar kurtardınız, yaralar sardınız. Gıdadan barınmaya, iletişimden temizliğe, malzemelerin ulaştırılmasından altyapının iyileştirilmesine, rehabilitasyona kadar her alanda var gücünüzle çalıştınız. Hayat kurtardınız. Elinizden geleni yapmaktan bir an bile geri durmadınız. Biliyorsunuz, ben de sizlerle birlikte orada olmaya gayret ettim. Çalışmaları hep birlikte koordine etmek, ihtiyaçları tespit etmek, yaralarımızı hep birlikte sarmak için sizlerle olabildiğince bir arada, o bölgedeydim. Sizlerin emeklerini, depremden etkilenen yurttaşlara gösterdiğiniz yakınlığı en yakından görenlerden birisiyim. Hepinizin bu özverili çalışmasına şahidim. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, İstanbul'un kadim kentin dayanışma ruhunu deprem bölgesindeki milyonlarca vatandaşımıza nasıl hissettirildiğine şahit oldum.”

 “İSTANBUL HALKI, HEPİNİZLE YÜREKTEN GURUR DUYUYOR”

 “İstanbul'un desteğini gerçek sahiplerine ulaştırmış olduğumuzun ve bundan sonra da ulaştıracağımızın teminatı olduğunuzu hep birlikte yaşadık. Bölge halkının takdirini kazanmak, bölgedeki etkili çalışmaları hep birlikte yürütmek, inanınız ki her birimiz için, sizler için, halkımız için bir kıvanç kaynağıdır. Hepinizle yürekten gurur duyuyorum. İstanbul halkı, hepinizle yürekten gurur duyuyor. Sahada çalışırken yaşadıklarınızın, çocukların, oradaki o mini minnacık bebeklerimizin, onların annelerinin, babalarının, büyüklerinin, tüm insanlarının yaşadıklarının sizlerin derinden etkilediğini biliyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu güzel kurum, bu kadim kurum her zaman sizlerin yanında olacaktır. Desteğe ihtiyaç duyduğunuz her ortamda sizinle olacağımızdan ve benim de bu anlamda sürekli sizlerle bir arada olacağımdan asla şüphe etmeyin.” 

 “AİLELERİNİZİN HER BİR FERDİNE AYRICA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

 “Ailelerinizi burada, İstanbul'da bırakarak, bir an bile düşünmeden, bir an bile şüphe etmeden oraya koştunuz ve zor koşullarda çalıştınız. Haberleşmekte zorlandığınızı biliyorum. Belki onlar sizden haber alamadı, belki siz onlardan haber alamadınız. Onların aklının sizde olduğunu da biliyorum. Onun için ben buradan hepinizin huzurunda, o güzel ailelerinizin her bir ferdine ayrıca teşekkür ediyorum. Her birine sevgilerimi, saygılarımı iletiyorum. Burada bulunan çalışma arkadaşlarımın sizler gibi bir anneye, bir babaya, bir eşe, bir evlada sahip oldukları için, eminim ki sizlerin güzel aile fertleri de her birinizle gurur duyuyordur. Onlarla kavuşmanın mutluluğunu doya doya yaşayın. Bütün aile fertlerinize sıkı sıkı sarılın. Güçlü bir aile olun. Lütfen her birine benim de tekrar tekrar sevgilerini, saygılarımı, selamlarımı iletin.” 

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

MİLLET PARTİSİ GAZİOSMANPAŞA’DA YARBAY IŞIK DÖNEMİ!

BAYRAMPAŞA’DA ÖĞRENCİLER KARNE SEVİNCİ YAŞANDI

EYÜPSULTAN BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA KARNE HEDİYESİ: KARNE FESTİVALİ

SULTANGAZİ’DE AŞURE BEREKETİ

EYÜPSULTAN’DA TOKAT YÖRESEL GÜNLERİ BAŞLADI

BAŞKAN DURSUN ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

EYÜPSULTAN “ZUMBA KADIN SPOR ŞENLİĞİYLE”

BAK GİDİYORUZ

ARNAVUTKÖY’E 4 YENİ PARK, 6 BİN 400 METREKARELİK YENİ YAŞAM ALANI KAZANDIRILDI

ARNAVUTKÖY'ÜN MAVİ BAYRAKLI KARABURUN SAHİLİ, İSTANBUL'UN YENİ GÖZDESİ

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDE ŞİRKET BAHANE, İŞÇİ ÇIKARMAK ŞAHANE!

“YAZ DÖNEMİNİ İYİ DEĞERLENDİR” TERAZİDERE SPOR KULÜBÜ YAZ KAYITLARI BAŞLADI

BAYRAMPAŞA’DA AK GÜVERCİN CENK ÇINAR’LA YENİDEN HAVALANIYOR

MİLLİ TAKIM ABD’Yİ YENDİ DÜNYA KUPASI’NA VEDA ETTİ

İBB’DEN DOPDOLU BİR KARNE ŞENLİĞİ

MÜHENDİSLİKTE YENİ VİZYON: "NASIL İŞ BULURUM?" DEĞİL, "NASIL PATRON OLURUM?"

“YAZA HARAKETLİ GİRİYOR” YAS SPOR OKULLARI AÇILIŞ TÖRENİ YAPILDI

YENİ MEDYA AKADEMİ’DEN 169 MEZUN: GELECEĞİN İLETİŞİMCİLERİ ARNAVUTKÖY’DEN

SULTANGAZİ BELEDİYESİ’NDEN BİLİNÇLİ ÇOCUKLAR GÜVENLİ YARINLAR

ARNAVUTKÖY'DE PAZAR PAZAR'I KAPALI PAZARA KAVUŞTU

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
İSTANBUL HALKI HEPİNİZLE  GURUR DUYUYOR

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 34 24 5 5 47 77
2.FENERBAHÇE A.Ş. 34 21 2 11 40 74
3.TRABZONSPOR A.Ş. 34 20 5 9 22 69
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 34 17 8 9 19 60
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 34 16 9 9 23 57
6.GÖZTEPE A.Ş. 34 14 7 13 10 55
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 34 13 9 12 1 51
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 34 10 13 11 -6 41
9.TÜMOSAN KONYASPOR 34 10 14 10 -7 40
10.KOCAELİSPOR 34 9 15 10 -12 37
11.CORENDON ALANYASPOR 34 7 11 16 0 37
12.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 34 9 15 10 -15 37
13.KASIMPAŞA A.Ş. 34 8 15 11 -16 35
14.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 34 9 18 7 -11 34
15.İKAS EYÜPSPOR 34 8 17 9 -15 33
16.HESAP.COM ANTALYASPOR 34 8 18 8 -22 32
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 34 6 16 12 -35 30
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 34 8 20 6 -23 30
  • Cumartesi 28.3 ° / 21.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 21.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 29.5 ° / 21.3 ° Güneşli