İSRAF, SEÇİM ŞARKISI MÜZİKLİ GÖSTERİ: İFTARIN MANEVİ RUHUNDAN UZAKLAŞTI

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın da katıldığı programda; huşu yerini gürültüye, tevazu ise yerini kontrolsüz bir israfa bıraktı.

TARİH: 18.03.2026 10:37
Son Güncelleme: 18.03.2026 19:17

Bayrampaşa Belediyesi tarafından düzenlenen "Spor Tesisleri Yatırım Lansmanı ve İftar Programı", Ramazan’ın manevi ikliminden fersah fersah uzak, adeta bir seçim ve eğlence gösterisine dönüştü. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın da katıldığı programda; huşu yerini gürültüye, tevazu ise yerini kontrolsüz bir israfa bıraktı.

Programa Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bayrampaşa Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Belediye Başkan Vekili İbrahim Akın, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Mehmet Acar, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Tarık Karataş Kurum Müdürleri, Bayrampaşa Kulüpler Birliği başkanı Ülkü Gürkan ve spor kulübü yöneticileri ve kulüp sporcuları, Milli sporcular katıldı. 

Maneviyat Değil, Gösteriş Odaklı Bir Gece Ramazan-ı Şerif’in ruhu sadelik ve paylaşmak iken; son yıllarda belediyelerin iftar sofralarını birer şov alanına çevirme furyası, Semih Erdem Spor Salonu’nda zirve yaptı. İftar sofrası kimliğinden tamamen koparılan salon; dijital kaplamalar, lüks ışıklandırmalar ve görkemli süslemelerle bir "eğlence merkezini" andırır hale getirildi. Kamu kaynaklarının bu denli hoyratça harcanması, "israfın dip yaptığı" bir tabloyu gözler önüne serdi.

İlahi Grubuyla Başlayan "Dombra" Şoku Gecenin en skandal anları ise protokol konuşmalarının ardından yaşandı. Bosna-Hersek’ten getirilen kadın ilahi grubunun, manevi duyguları harekete geçirmesi beklenirken, bir anda AK Parti’nin seçim şarkısı olan "Dombra"yı seslendirmeye başlaması salonun atmosferini tamamen değiştirdi. Hazırlanan görsel sunumlarla desteklenen bu "doğaçlama süsü verilmiş" siyasi şov, ibadet iklimine siyaset gölgesi düşürdü.

Spor Yatırımları Gölgede Kaldı Programda Bayrampaşa Belediyesine Spor Toto üzerinden 1 milyar 150 milyon TL yatırım desteği sağlanacağı müjdelense de, bu önemli gelişme yaşanan organizasyon fiyaskosunun gölgesinde kaldı. İlahi grubunun ardından basket potaları önünde yüksek sesli müzik eşliğinde sergilenen zıplamalı-atlamalı spor gösterileri, iftar sofrasının vakarına açıkça aykırı bir görüntü sergiledi.

Sonuç olarak; devasa bütçeli organizasyon, bir gönül sofrası olmaktan çıkmış; seçim propagandasına alet edilen, israfın ve şatafatın kutsandığı bir "siyasi lansmana" evrildi, spor yatırımları lansmanını da gölgede kaldı.



Elif şevval mumcu
21.03.2026 13:29:49
Gördüğümüz kadarıyla bu organizasyonlarda başkanın çok fazla bilgisi yok. Tüm planlama Spor Müdürlüğü tarafından yapılmış. Eğer ortada bir abartı ya da Ramazan ayına uygun olmayan bir görüntü varsa, bunun sorumluluğu ilgili birim ve bağlı bulunduğu başkan yardımcısına aittir. Olan olmuş, geçmişe dönük yapılacak bir şey yok; artık önümüze bakmak gerekiyor. Ancak ilçenin gerçek sorunları ortada duruyor. Kaldırımlar ve yollar dökülüyor, her yer bakımsız ve kirli. Otopark sorunu giderek büyüyor, insanlar araçlarını kaldırımlara bırakmak zorunda kalıyor. Sürekli kardeşlik ve birlik mesajları vermek güzel ama bu ilçe ne olacak? Bu sorunları kim çözecek?”

Yusuf karaca
20.03.2026 18:12:36
Kul hakkına giren, göreve geldiği ilk gün ‘Ben işçi çıkartmam, şeref sözü’ diyen… Sonra da ‘kadro fazlası’ bahanesine sığınıp kendi ekibine yer açmak için emekçiyi kapının önüne koyanlar… Hele bunu Ramazan ayında yapanlar, vicdanın da, adaletin de, insanlığın da ne olduğunu bir kez daha göstermiştir. Bugün güç sizde olabilir… Bugün makam sizde olabilir… Ama unutmayın; bu günler geçecek. Bu ilçeyi bugün yönetenler, yarın bu sokaklarda başları önde gezecek. Çünkü mazlumun ahı da vardır, kul hakkı da vardır, Allah’ın da hesabı vardır. Bunu sakın unutmayın!”

Kenan fettaoğlu
19.03.2026 20:05:19
İbrahim Akın Bey’e bunu hiç yakıştıramadım. Kendisini böyle işlerin içinde göreceğimizi düşünmezdik. Bir bakan gelecek diye yapılan bu kadar israf, bu kadar şatafat, bu kadar gösteriş kabul edilemez. Hele ki Ramazan ayında, mütevazılığın, paylaşmanın ve bereketin ayı olan bu mübarek günlerde; ilçenin gerçek sorunları ortadayken yapılan bu gereksiz süslemeler, zımbırtılar ve masraflar Bayrampaşa halkının vicdanını yaralamıştır. Millet geçim derdindeyken, gençler işsizken, belediye çalışanı emeğinin karşılığını alamazken; sizin derdiniz sadece gösteri, algı ve protokol ağırlamak olmuş. Sayın Başkan, çıkın ve bu ilçeden açık açık özür dileyin. Çünkü bu yapılan hizmet değil, israfın ve halktan kopmuşluğun açık ilanıdır.

Recep İlkan
19.03.2026 19:01:15
Bu çürümüş düzen mutlaka değişecek! Gençleri işsizliğe, umutsuzluğa, gelecek kaygısına mahkûm ettiniz. Kendi yandaşlarınıza makam, mevki, maaş; bu memleketin evlatlarına ise işsizlik, torpil ve çaresizlik bıraktınız! Sizin derdiniz hizmet değil, rant! Sizin derdiniz millet değil, kendi çevreniz! Sizin derdiniz Bayrampaşa değil, koltuk ve çıkar düzeniniz! Bu mübarek günde bile israfın, şatafatın, gösterişin peşindesiniz. Millet ekmek derdindeyken siz hâlâ paraları gereksiz işlere, şovlara, yandaşlarınıza harcıyorsunuz. Ayıp değil, artık düpedüz vicdansızlık! Biraz utanın… Tabii utanacak yüzünüz kaldıysa! Ama belli ki o da çoktan bitmiş. Bu halk her şeyi görüyor, not ediyor. Günü geldiğinde de bu düzeni sandıkta da, vicdanda da tarihin çöplüğüne gönderecek!

Bekir öz
19.03.2026 18:55:54
Bayrampaşa Belediyesi’nde bütün yetkiyi Ozan Karadeniz’e verdiniz, ilçenin de içine ettiniz! Bu ilçede artık liyakat diye bir şey kalmadı. Ozan Karadeniz’e yakınsan, onun çevresinden biriysen, hatta bir arkadaşının referansı varsa müdür olursun, makam sahibi olursun. Ama istersen bir sürü diploman olsun, yıllarca emek ver, alın teri dök… Yine de bir yere gelemezsin! İşte Bayrampaşa’yı bu hale getiren düzen tam olarak budur. Ozan Karadeniz’in siyasi geçmişine bakıyorsun; Bayrampaşa eski ilçe başkanı Kemal Oğuz Kıdıl’ın damadı olması dışında ortada öyle büyük bir siyasi birikim, mücadele ya da geçmiş yok. Ama sistem öyle kurulmuş ki, akrabalık ve yakınlık her şeyin önüne geçmiş. Kemal Oğuz Kıdıl yıllarca belediyenin tesislerini Bayrampaşa Yuva adına çok cüzi rakamlarla kiraladı. Bugün belediye o alanları geri aldı, ilçeye yakışır hale getirdi. Ama sonra ne oldu? Ozan Bey, özel kalem müdürlüğü üzerinden hop diye devlet memuru yapıldı! Bu memlekette yıllardır atanamayan binlerce genç var. Sizin de evlatlarınız vardır, diplomalı ama işsiz kalan… Ama bazılarına kapılar ardına kadar açılıyor. Sınavsız, emeksiz, torpille, ilişkilerle… Sonra soruyoruz: Bu ilçe neden ilerlemiyor? Neden aynı isimler, aynı çevreler, aynı düzen dönüp dolaşıp hep karşımıza çıkıyor? İşte cevabı burada: Çünkü Bayrampaşa’da sistem hizmet için değil, eşe dosta makam dağıtmak için kurulmuş! Çünkü burada liyakat değil, yakınlık kazanıyor. Çünkü burada hak eden değil, bağlantısı olan yükseliyor. Ve en acısı da şu: Bu düzen kuşaktan kuşağa devam ediyor… İlçenin geleceği değil, belli çevrelerin çıkarı korunuyor. Bayrampaşa’nın neden yerinde saydığına şaşırmayın. Bu düzen değişmeden bu ilçe nefes alamaz!

Murat karlı
19.03.2026 18:39:12
Belediyenin spor tesisleri 1 yıldır tadilatta… Ama maşallah yeni şirket kuruluyor, müdür üstüne müdür, alt kademe üstüne alt kademe alınıyor. İnanın baksanız müdürden adım atılmıyor! Partinin içinde üyeysen, sporla uzaktan yakından alakan olmasa bile bir tesise “koordinatör” diye atanırsın. Yeter ki partili ol… Ehliyete, liyakate, bilgiye gerek yok! Sonra çıkıp diyorlar ki: “Belediyede çok fazla işçi var, kadromuz şişkin…” İyi de madem fazla vardı, neden kendi partililerinizi doldurdunuz? Bunu da biri çıkıp sorsun! İşçiye gelince tasarruf, emekçiye gelince kısıtlama… Ama şatafata, makama, koltuğa, müdüre, koordinatöre gelince para bol! Sizin işiniz belli; belediyeyi hizmet için değil, çevrenizi doyurmak için kullanıyorsunuz. Yiyin bakalım, yiyin… Ama unutmayın; İnsanların ekmeğiyle oynayanlar, emekçiyi ezenler, sporu bitirenler bu millete hesap verir. Bu devran böyle gitmez! En geç 2 yıl sonra bu ülkede de, yerelde de tarih olacaksınız. Bir de şu spor meselesi var… Bu memlekette spor denince hâlâ sadece futbol anlaşılıyor. Asıl sorun burada! Bunlar da bu memleketin çocuklarının geleceğidir. Spor konusunda yapılması gereken birçok yatırım için çok geç kalındı. Önce şu çarpık algıyı düzeltmek gerekiyor. Spor sadece futbol değildir, spor gelecek meselesidir!”

Kübra elbeyi
19.03.2026 18:29:09
İşini hakkıyla yapan, düzgün ve güvenilir gazeteci neredeyse kalmadı. Kim oğlunu, yakınını belediyeye işe sokmuşsa; kim belediyenin imkânlarından nemalanıyorsa, onun yazdığı kaleme de tarafsızlığına da güvenim yok. Belediyeden menfaat sağlayıp sonra gazeteci kimliğinin arkasına saklanan, devran döndükçe fırıldak gibi yön değiştiren bu parazit gazeteci görünümlü kişileri bu ilçe çok iyi tanıyor. Lafımız sana değil Mehmet Ceylan Bey… Ama herkes de üzerine düşeni almasını bilir.

Özgür tunay
19.03.2026 18:23:39
ENDER BARLAS KARDEŞE CEVAP biraz abartma var diye başlamışsın söze evet işçiye zam yapma ama şatavatı zirvesini yap Belediyenin çağırmadığı kulüpler konusuna gelince biraz araştır ilçemizde kaç kulüp var kaçı aktif biraz bilgi sahibi ol önce belediyeyi ayıplamak mı istiyorsun 1)tüm tesisleri tadilata sokacaksınız bir yıl ilçemizde spor bitecek 2) Bayrampaşa belediyesinin Bu ekonomik krizde biraz daha gösterişten uzak bir etkinlik yapması özellikle dini değerlere hassasiyet göstermesini beklerdim 3) ilçemizin çetin em stadyumu yanındaki kapalı spor salonu yıkıldı yerine yapılacak sportesisi gençlik merkezi gibi büyük çapta bir yer olursa çok büyük bir spor yatırımı olur biz elimizdeki eski tesisleri tamir ediyoruz dünya paraya 4) tamir ettiklerimizi de bir kaç güne kalmaz birilerine 5-10 yıllığına kiraya verip barbat hala getiririz örnek spor evi belediyenin çok güzel bir yeri iken belediye başkan özel kalem vb eski verildi sonuç tüm herşeyi belediye kendi bütçesinde yenilemek zorunda kaldı 5) bu ilçenin sadece spor sloganı var oda çakma içi boş sporun başkenti böyle başkent mi olur

Özgür tunay
19.03.2026 17:55:13
Ender Barlas kardeş, “biraz abartma var” diye başlamışsın ama asıl abartı ortada zaten. Evet… İşçiye hak ettiği zammı vermeyin, ama şatafatı zirveye çıkarın! Asıl eleştiri tam da buna. Belediyenin çağırmadığı kulüpler konusuna gelince; önce biraz araştırmak lazım. İlçemizde kaç kulüp var, kaçı aktif, kaçı gerçekten sporun içinde? Bunu bilmeden konuşmak doğru değil. Benim derdim kimseyi ayıplamak değil, Bayrampaşa’da sporun ve belediyeciliğin gerçekten doğru yapılmasını istemek. 1) Tüm tesisleri aynı anda tadilata sokarsanız, 1 yıl boyunca ilçede spor neredeyse durma noktasına gelir. Bu planlama değil, mağduriyet üretmektir. 2) Bu ekonomik krizde Bayrampaşa Belediyesi’nden beklentimiz; daha sade, daha mütevazı, daha israftan uzak etkinliklerdir. Özellikle de dini hassasiyet gerektiren programlarda gösteriş değil, samimiyet beklenir. 3) İlçemizin en büyük kayıplarından biri; Çetin Emeç Stadyumu yanındaki kapalı spor salonunun yıkılmasıdır. Eğer oraya gerçekten spor tesisi + gençlik merkezi gibi büyük ve kalıcı bir yatırım yapılırsa, işte o zaman buna spor yatırımı deriz. Yoksa eski tesisleri dünya para harcayıp makyajlamakla sporun başkenti olunmaz. 4) Daha acısı ne biliyor musunuz? Bugün tamir ettiğiniz yerleri, yarın gidip 5-10 yıllığına birilerine kiraya veriyorsunuz. Sonra da o güzelim tesisler harabeye dönüyor. Örnek mi? Spor Evi. Belediyenin elinde çok güzel bir yerdi. Sonuç? Yıprandı, bozuldu, yine dönüp belediyenin kendi bütçesiyle yenilenmek zorunda kaldı. Yani olan yine milletin parasına oldu. 5) Bu ilçede yıllardır bir slogan var: “Sporun Başkenti Bayrampaşa.” Ama kusura bakmayın… Sadece sloganda başkent olunmaz. İçi boş, göstermelik işler ile sporun başkenti olunmaz. Tesis yok, planlama yok, sürdürülebilir yatırım yok… Böyle başkent mi olur? Bizim derdimiz bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek. Gerçek spor yatırımı istiyoruz, gerçek planlama istiyoruz, israf değil hizmet istiyoruz.

Ender Barlas
19.03.2026 12:01:50
Biraz abartma var evet ama belediye ne açıklama yapacak bakalım. Çağrılmayan kulüpler var diyenler var. Bu kulüpler kimler yazın da bilelim. Hangi kulüpleri belediye çağırmadi. En azından gündem gazetesi yaz sen biz bilelim ve bizde belediyeyi ayıplayalim

Bayrampaşa Gündem
19.03.2026 05:21:37
Sevgili Aysel Yılmaz: "güzel bir konuya parmak bastınız Ama haberin ilk başlığı neden değişti ?" Diye sormuşsunuz, haberin başlığı değişmedi sadece har hatası olmuş tu düzelttik. Seçim (Meçim) olmuştu. Saygılarımızla.

Aysel yılmaz
18.03.2026 21:33:54
Kıymetli admin sizi sevgi saygıyla selamlıyorum güzel bir konuya parmak bastınız Ama haberin ilk başlığı neden değişti ? Biz sana göneniyoruz ve arkandayız doğru bildiğin yolda Herzaman yanındayız bu ilçeyi bazı kişiler kendilerinin sanıyor istedikleri gibi krallık yapıyor Allahın hesabı büyüktür şatavatcı belediye başkanı ve onun ekibine soruyorum buradan yarın arife ve hala belediyenin çalışan personele dağıtması gereken ramazan Erzak kolileri hala teslim edilmedi ramazan bitti gözünüz aydın işte bir koliyi bile personeline dağıtmaktan aciz bir belediye niyeti herkes müdür herkes masabaşı avanta peşinde aklınızı başınıza alın adaletli olun o programa hak ettiği halde bilerek çağrılmayan masum sporcuların göz yaşlarında boğulacaksınız bir gün

Hatice şahin
18.03.2026 19:11:51
1 milyar 150 milyon TL deniyor… Peki bunun içinde kaç tane sıfırdan yeni tesis var? Hangi tesis yenilenecek, hangisi baştan yapılacak? Her tesisin maliyeti ne kadar? Hangi projeye kaç milyon TL ayrıldı? Bayrampaşa halkı olarak şunu soruyoruz: Reklamı yapıldı, şovu yapıldı… Ama ortada hâlâ kalem kalem proje listesi ve şeffaf maliyet tablosu yok. 1 milyar 150 milyon TL lafla değil, belgeyle anlatılır. Açıklayın: • Kaç tesis? • Hangileri yenileme? • Hangileri yeni yapım? • Her birinin bedeli ne kadar? • İhale takvimi nedir? • Bitiş süresi nedir? Bayrampaşa artık slogan değil, net rakam istiyor.

Merve aydoğdu
18.03.2026 19:07:58
Belediye işçisine gelince tasarruf, şatafata gelince sınırsız harcama! Belediye emekçilerine yapılan %15’lik zammı baskıyla, imzayla %10’a çektiren anlayış, şimdi çıkmış israfın dibine vuruyor. İşçinin alın terisinden kes, emekçinin hakkını buda… Ama konu şov, gösteriş, organizasyon ve algı olunca kesenin ağzını sonuna kadar aç! Bu mudur adalet? Bu mudur belediyecilik? Bu mudur emekçinin yanında olmak? İşçiye gelince kemer sık, gösterişe gelince muslukları aç… Bayrampaşa halkı da bunu görüyor, belediye emekçileri de bunu unutmaz. Alın terisinden kısmaya çalışanlar, şatafatla siyaset yapanlar; yarın bunun hesabını mutlaka verir.

Murat vural
18.03.2026 19:03:52
Bir belediye iftarında bile sporcu, antrenör, kulüp ayrımı yapılır mı? İftar dediğin birliktir, kardeşliktir, gönül almaktır… Ama belli ki bazıları için iftar; gösteriş, ayrımcılık ve siyasi hesap sofrasına dönüşmüş. İnsan biraz vicdan taşır! Ramazan sofrasında bile ayrım yapan anlayıştan Bayrampaşa’ya hayır gelmez.

Hasan genç
18.03.2026 18:59:34
Bu şatafatı alkışlayan AK Parti meclis üyelerine de açıkça sesleniyoruz: Sizler bugün orada, bu milletin verdiği oylarla bulunuyorsunuz. O koltuklar; gösterişe, ayrımcılığa, yanlış organizasyonlara sessiz kalmanız için değil, halkın yanında durmanız için size emanet edildi. Bayrampaşa’da sporun gerçek emekçileri, yıllardır sahada olan insanlar dışlanırken; yapılan bu şovlara ortak olmak size hiçbir şey kazandırmaz. Tam aksine, halkın vicdanında da, spor camiasının gözünde de bunun hesabı mutlaka sorulur.

aslı şenyurt
18.03.2026 17:34:12
karal çıplak tüm bayrampaşa görüyor neler yaptıklarını

adem öztürk
18.03.2026 17:33:06
sayın İbrahim Akın, mevcut anlayışla ve yanlış yönlendirmelerle hareket edersen, Bayrampaşa’da sürekli olarak ‘vekil başkan’ olarak kalırsın. Kamu kaynaklarının israfı, sporcular arasında ayrımcılık ve gösterişli organizasyonlarla gerçek sorunların üzerinin kapatılması, hem yönetim itibarını hem de seçmen güvenini zedelemektedir. Değişim ve adalet odaklı bir yaklaşım benimsenmediği sürece, ne yapılan yatırımlar ne de gösterilen çabalar uzun vadede takdir görmez.”

baki bilmez
18.03.2026 17:31:14
Siz binaları yenilersiniz ama yapılan bu adaletsizliği nasıl gidereceksiniz? Bayrampaşa’da bazı kulüpler ve antrenörler neden bu programlara davet edilmiyor? Sporun birleştirici ruhundan söz edilirken bu ayrımcılık neye göre yapılıyor? Kamu adına yapılan bir organizasyonda herkese eşit mesafe gösterilmesi gerekirken, dışlanan kesimler bu tablonun neresinde? Bu sorulara artık açık ve net bir cevap verilmesi gerekiyor.”

turhan yayla
18.03.2026 17:27:02
Sayın Vekil Bey, emekçinin hakkını geri almaya yönelik uygulamalar sürerken şatafatlı harcamalara hız kesmeden devam edilmesi, toplum vicdanında ciddi bir kırılma yaratıyor. Bu açık çelişkiyi görmezden gelen bir anlayışla yol alınması halinde, seçmenin bir dönem daha aynı tercihi yapmasını beklemek gerçekçi değildir

ahmet gündüz ata
18.03.2026 17:25:22
Bayrampaşa’daki spor yatırımı lansmanı ve iftar programı, amacından uzaklaşarak siyasi bir gösteriye dönüştü. Sporun birleştirici ruhu yerine, belirli çevrelere yakın kulüp ve sporcuların öne çıkarıldığı yönündeki algı güçleniyor. Oysa kamu kaynaklarıyla yapılan yatırımların adil, şeffaf ve eşit şekilde dağıtılması gerekir. Aksi halde spor, gençleri birleştiren bir alan olmaktan çıkıp ayrımcılığın gölgesinde kalır.

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

ŞİŞLİ’DE KİTAP FUARINDA ANLAMLI BULUŞMA

SOSYAL MEDYADA “KENDİ KENDİNE PSİKİYATRİK TANI KOYMA” TRENDİ BÜYÜYOR!

EYÜPSULTAN’DA ULAŞIM SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

BAYRAMPAŞA PİKNİK ALANI SEZONA HAZIRLANIYOR

CHP BAYRAMPAŞA’DA BÜYÜK KAVGA: SUÇLAMLARA ÖRGÜT TEPKİ GÖSTERDİ

GAZETECİ İSMAİL ARI GÖZALTINA ALINDI

MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

BELEDİYE İFTARINA OKUYUCULARIMIZDAN TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

AMACINDAN UZAKLAŞAN İFTAR PROGRAMI İÇİN OKUYUCULARIMIZDAN TEPKİLER BÜYÜYOR

ETKİN PİŞMANLIKTAN YARARLANAN LÜTFİ KADIOĞULLARI İÇİN EV HAPSİ KARARI VERİLDİ

ENGELSİZ KIZILAY’DAN 18 MART’TA ŞEHİTLİĞE ANLAMLI ZİYARET

İSRAF, SEÇİM ŞARKISI MÜZİKLİ GÖSTERİ: İFTARIN MANEVİ RUHUNDAN UZAKLAŞTI

KINALI KUZULARI RAHMETLE, MİNNETLE ANIYORUZ: BAYRAMPAŞA’DA 18 MART

BAYRAMPAŞA’DA KARDEŞLİK VE KADİR GECESİ YÜRÜYÜŞÜ

ABDURRAHMAN DURSUN RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

ESENLER’DEN GAZZE’YE 10 BİN KİŞİLİK İFTAR SOFRASI

BALKANLAR’DA BAYRAMPAŞA RÜZGÂRI ESTİ: KIRÇOVA VE GOSTİVAR İFTAR SOFRASI

BAYRAMPAŞA VAKFI 30. YILINDA: FARKLI KESİMLER SAHURDA BULUŞTU

SİYASET, İŞ VE AKADEMİ DÜNYASININ BULUŞTUĞU İFTAR

İYİ PARTİ BAYRAMPAŞA, AÇIK HAVA İFTARINDA BULUŞTU

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
İSRAF, SEÇİM ŞARKISI MÜZİKLİ GÖSTERİ: İFTARIN MANEVİ RUHUNDAN UZAKLAŞTI

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17
  • Perşembe 13.8 ° / 8.2 ° false
  • Cuma 17 ° / 8.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 13.7 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı