İsmetpaşa Muhtarı Semih Çelebi'nin damadı son yolculuğuna uğurlandı

İsmetpaşa Muhtarı Semih Çelebi

47 yaşında kalp krizi geçirerek vefat etmişti...

Bayrampaşa’nın sevilen muhtarlarından İsmetpaşa Muhtarı Semih Çelebi’nin damadı Muammer Şengüler 47 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Merhumun cenazesi bugün saat 14.30’da Bayrampaşa İsmetpaşa Mahallesi Orta Camiinde çok sayıda katılanın olduğu kılınan  cenaze namazının ardından Topkapı Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze namazına Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tüfekçi, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, Can Gökhan Balekoğlu, Ahmet Kumbasar katıldı. Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Ak Parti  Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, İstanbul Muhtar Dernekleri Federasyon Genel Başkanı Selami Aykut, Bayrampaşa Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Hacınoğmanoğlu, Bayrampaşa Belediyesi bir önceki dönem Meclis Başkanvekili İTO Meclis Üyesi Rasim Bilgehan mezarlıkta katıldı. Ayrıca cenezaye bir çok muhtar ve vatandaş da katıldı.

Kıymetli dostumuz, abimiz, Muhtarımız Semih Çelebi’ye ve ailesine başsağlığı ve sabırlar diler, merhum Muammer Şengüler’e Allahtan rahmet dilerim. Mekânı cennet olsun.

Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ailesi Adına;

Mehmet Ceylan