İSMETPAŞA DERNEK YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

İSMETPAŞA DERNEK YÖNETİMİ GÜVEN TAZELEDİ

Bayrampaşa İsmetpaşa Mahallesi Kültür ve Dayanışma derneği 1. Olağan Kongresini yaptı. Kurcu Başkan Sadettin Olpak yeniden başkan seçildi.

Cezaevi yerine kentsel dönüşüm alanındaki sıkıntıları gidermek amacıyla kurulan, kurcu başkanlığını da Eski Dokumacılar Odası Başkanı Sadettin Olpak´ın yaptığı İsmetpaşa Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği 1. Olağan Kongersini yapmak için toplandı. Toplantıya ismetpaşa mahalleliler oldukça ilgi gösterdi, kalabalık katıldı.

Divan Başkanlığını İsmetpaşa Mahalle Muhtarı semih çelebinin yaptığı kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Tüzük değişikliğiyle yönetime her türlü görüşme ve hukuki yolları denemesi için yetki verildiği kongrede faaliyet raporu, kesin hesap ve tahmini bütçe okunarak oylandı ibra edildi.

Kogreye AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkan Yardımcısı Murat Uçak ve yönetim kurlu üyeleri, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Remzi Albayrak ve yönetimi, İyi parti yönetimi, Saadet Partisi Fikret Kaya, Muzaffer Ercanlı, Vatan Partisi ilçe yönetimi,  Yıldırım Mahalle Muhtarı Adnan Liçina, Muratpaşa Mahalle Muhtarı Seyit Keleş, Basın olarak Bayrampaşa Gündem Gaztesi Mehmet ceylan, Bayrampaşa Manşet Cengiz Esen katıldı.

Toplantıda yapılan konuşmalarda kentsel dönüşümün doğru yapılmadığı dile getirildi.

Toplantıda en hararetli konuşmayı mahalle muhtarı Semih Çelebi, yaptı. 650 aileyi 1+1 daireye mahkum ediyorsun diyerek tepki gösterdi.

Cezaevi inşaat alanının 4 kez dava açıldığı, her birininde kazanıldığını, fakat ufak tefek plan tadilatlarıyla inşaata devam edildiğini belirten konuşmacılar,  bu alanın 5. kez mahkemeye verildiğini ve takip edeceklerini belirtti.

 

 

 

Yeni Yönetim,

ASİL;

Sadettin Olpak,

İsmail Dönmez

Ali Öztürk

Ahmet Barman

Velittin Özdemir

Taner Çalışkan

Gökmen Pehlivan

YEDEKLER;

Mehmet Ali Kalkan

Sabri Kahveci

Şener Pehlivan

Ayten Yıldız İlhan

Serpil Çay

Cem Pakel

Celal Bitiş