Tarih: 15.03.2024 04:38

“İŞİMİZ GÜCÜMÜZ BAYRAMPAŞA” DİYEN HASAN MUTLU’NUN MUTLU BAYRAMPAŞA PROJELERİ

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart 2024 Yerel seçimlerine çok az bir zaman kala partiler lansmanlarını yaptı çalışmalarına hızlı bir şekilde sürdürüyor. AK Parti, Saadet Partisi, Deva Partisi ve CHP projeleriyle seçmenin karşısına çıktı, lansmanlarını sundu. 

Önceki yazılarımızda takip ettiğimiz, AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Adayı İlknur Kovaç Bayraktar’ın ve Saadet Partisi Bayrampaşa Belediye Başkanı Adayı İsmail Acar’ın projelerini değerlendirmiştik, olumlu ve olumsuz taraflarını irdelemiştik. 

Bu yazımızda CHP Bayrampaşa Belediye Başkanı Adayı Hasan Mutlu’nun projelerini değerlendirip olumlu ve olumsuz yönlerini ortaya koyalım.

Değerlendirmeye önce AK Parti ve CHP lansmanlarını kıyaslayalım.

Her iki partinin Lansmanı oldukça profesyonelce hazırlanmış, her katmandan katılımcılar vardı. Lansmanın yapıldığı salonlar tamamen doldu. 

AK Parti’nin lansmanına göre CHP lansmanında kalabalık bir tık fazlaydı ve bir fark vardı, AK Parti lansmanındaki kalabalık toplama, CHP lansmanındaki kalabalık toplanmaydı.

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Adayı İlknu Kovaç Bayraktar’ın projelerinin bir çoğu geçmiş dönem seçimlerde proje olarak lanse edilen projeler ve bakanlık vede İBB kaynaklı projeler. Uzun vadede ve kısmi olarak Bayrampaşa’lıyı ilgilendiriyor.  

CHP Bayrampaşa Belediye Başkanı Adayı Hasan Mutlu’nun projeleri bir kaçı İBB kaynaklı olmasına rağmen çoğunluğu içe yönelik, ilçe belediyesinin yapabileceği projeler. Kısa vadede Bayrampaşa’lının hayatına dokunacak projeler.

CHP Bayrampaşa Belediye Başkanı Adayı Hasan Mutlu’nun projelerine bakalım.

Geçmiş yazılarımızda da yazmıştık. Hasan Mutlu dersine çok iyi hazırlanmış, güven veren bir sunum yaptı. Her bir projesinin açılımını oldukça güzel izah etti.

Başlangıçta AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Adayı İlknu Kovaç Bayraktar’ın lansmanına atıfta bulunarak liste halinde projelerin önceki seçimlerde proje olduğunu anlattı, net bir şekilde “Yapamadılar” dedi.

2019 Yılından bu tarafa İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptıklarını, özellikle Bayrampaşa ile ilgili yaptıklarını anlattı, burada da net bir şekilde “Yaptık” dedi.

Lansmana, şimşir manşetle İBB’nin “İsrafı Bitirdik” sloganının Bayrampaşa versiyonu “Bayrampaşa’da İsrafı Bitireceğiz, Hizmeti Getireceğiz” diyerek kararlılığını gösterdi.

 CHP Bayrampaşa Belediye Başkanı Adayı Hasan Mutlu sunumu güven veren bir sunum oldu, projelerinde güven veren projeleri var. Paylaşımcı yönetim anlayışı mesajı önemli.  Oy’a ne kadar yansır bilemeyiz.

Hasan Mutlu sunumunu “İŞİMİZ GÜCÜMÜZ BAYRAMPAŞA” diye bitirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —