Tarih: 17.02.2021 07:52

İŞ ARIYORSAN, ELEMAN ARIYORSAN O OFİSTE

Facebook Twitter Linked-in

İBB İş bulamayanlarla veya eleman bulamayanlara ayağında hizmetle bölgesinde buluşturuyor. İstanbul’un ilçelerinde hatta mahallerinde kurulan İBB İstihdam ofisleri Bayrampaşa ayağında ilki Demirkapı Caddesine açıldı.

Ofisin açılışıyla birlikte yoğun ilgi olduğu görülen istihdam ofisi iş arayanlarla eleman arayanları buluşturuyor. Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, İBB’nin böyle bir projeyi yapmasının vatandaşlara çok faydalı olacağını söyledi. İstihdam Ofisi Bayrampaşa Sorumlusu İlknur Tekin ise İstihdam Ofisi ile vatandaşlara çözüm önerileri sunduklarını kayıt yaptıran iş arayanlarla eleman arayanları buluşturduklarını belirtti.

BÖLGESEL İSTİHDAM OFİSİ NEDİR?

Bölgesel İstihdam Ofisleri günümüzün en büyük ekonomik sorunlarından biri olan işsizlik problemi yaşayan vatandaşlarımızın iş bulmalarına destek olmak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan mevcut iş gücü ile işveren arasında bir bağ kurarak iş gücünün ekonomik faaliyetler içinde sürekli bir biçimde çalışmasını sağlayacak kapsamlı bir organizasyondur.

BÖLGESEL İSTİHDAM OFİSİ NASIL ÇALIŞIR?

İstanbullu vatandaşlarımızın iş bulma süreçlerine, kariyer danışmanları aracılığıyla destek olur. Vatandaşların iş bulma süreçlerinde, personel arayan İstanbullu işverene de nitelikli personel yönlendirme noktasında yardımcı olur. İstanbullu işveren ve işgücünü bir araya getirerek, doğru iş doğru meslek konusunda iş arayanlara ışık tutacak olan Bölgesel İstihdam Ofisleri böylelikle Türkiye’de işgücü piyasasına da önemli bir katkı sağlamış olur.

BÖLGESEL İSTİHDAM OFİSİ HİZMETLERİNDEN KİMLER FAYDALANIR?

Bölgesel İstihdam Ofisleri, çalışmalarını tüm İstanbul’u kapsayacak şekilde yürütür. Bölgesel İstihdam Ofislerinin bu hizmetlerinden İş arayan/İşveren tüm İstanbullu faydalanabilir.

BÖLGESEL İSTİHDAM OFİSİNDEN NASIL DESTEK ALABİLİRSİN?

Bölgesel İstihdam Ofisleri hizmetlerinden;
1. Bölgesel İstihdam Ofislerimizde görev yapan Kariyer Danışmanlarımız ve
2. Bölgesel İstihdam Ofisleri Portalı aracılığıyla yararlanabilirsiniz.

5- Bölgesel İstihdam Ofisleri Hizmetleri Ücretli midir?

Bölgesel İstihdam Ofislerinin tüm hizmetleri ücretsizdir.

6- İş arıyorum. Bölgesel İstihdam Ofisleri Portalına Nasıl Üye Olabilirim?

Bölgesel İstihdam Ofisleri Portalı ana sayfasındaki ‘Giriş’ sekmesinde bulunan ‘İş Arayan Yeni Kayıt’ butonunu tıklayarak T.C. kimlik numaranız ile üye kaydı oluşturabilir ve GSM hattınıza gönderilen ‘Doğrulama Kodunu girerek ücretsiz üyeliğinizi tamamlayabilirsiniz.

https://bio.ibb.istanbul/Anasayfa?ReturnUrl=%2f




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —