İŞ DÜNYASININ BÜYÜK BULUŞMASI

Rasim Bilgehan´ın yönetim kurulu başkanı olduğu ?Tulsan Tekstil Sanayi ve dış Ticaret A.Ş? verdiği iftar yemeğinde, yüzlerce kişinin katıldığı iş dünyasını bir araya getirdi.

TARİH: 19.05.2018 14:24
Son Güncelleme: 19.05.2018 14:24

Yaptığı adil ve uzlaşmacı yönetimiyle her kesimin takdirini kazanan Bayrampaşa Belediye Meclisi Başkanı, İTO Meclis üyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen Komisyonu Başkanı Rasim Bilgehan, yönetim kurulu başkanı olduğu Tulsan Tekstil Sanayi ve dış Ticaret A.Ş geleneksel iftar yemeğinde iş dünyasından yüzlerce kişiyi bir araya getirdi.

Rasim Bilgehan´ın katılımcılarla tek tek ilgilendiği iftar programına; Eski Bayrampaşa Belediye Başkanı, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Eski Bayrampaşa Kaymakamı, Merkez Valisi Abdulkadir Yazıcı, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Ömer Lütfi Arı, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkan Yardımcısı Murat Uçak ve yönetim kurulu üyeleri, İTO Yönetim Kurulu üyeleri Bahadır Yaşık, Burhan Polat ve İTO meclis üyeleri, ÖRSAD Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Kurt ve Yönetim Kurulu  Üyeleri, LASİAD Başkan Gıyasettin Eyyüpkoca ve Yönetim Kurulu  Üyeleri LASİAD Başkan Vekili ve Bosna Sancak Derneği Başkanı Muhammet sancaktar, BATİAD Yönetim Kurlu Başkanı Şerafettin Kurt ve Yönetim Kurulu  Üyeleri, Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali derneği Başkanı Nevzat Dayan ve Yönetim Kurulu  Üyeleri, Darülaceze Yönetim Kurlu Başkanı Hamza Cebeci ve yönetim kurlu üyeleri, İBB meclis üyeleri, STK Yönetici ve temsilcileri, Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesi Muhtarı Halis Söyler, Yıldırım Mahallesi Muhtarı Adnan Liçina, Kartaltepe Mahallesi Muhtarı Mustafa Onur, Kocatepe Mahallesi Muhtarı Ahmet Gül, Murat Mahallesi Muhtarı Seyit Keleş, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Semih Çelebi, Altıntepsi Mahallesi Muhtarı Selahattin Beyler, Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Ramadan Bayraktar, Vatan Mahallesi Muhtarı Hikmet Özbilir, Terazidere Mahallesi Muhtarı Başkim Kosova, Bayrampaşa Gündem Gazetesi Sahibi ve Yayın Yönetmeni Mehmet Ceylan ve çok sayıda işadamı katıldı.

Kuranı kerim okunmasıyla başlayan iftar programında Tulsan Tekstil Yönetim Kurlu Başkanı Rasim Bilgehan´ın katılımcılara hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında önemli mesajlar verdi. Rasim Bilgehan; ?Sevgili Peygamberimizin ?Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise cehennemden kurtuluş? olarak müjdelediği bu aya bir kez daha kavuşmuş olmanın hazzını yaşamaktayız. Ramazan-ı Şerif´in bereketinden feyzinden ve rahmetinden azami derecede istifade etmeliyiz? diyerek Ramazan ayının önemine dikkat çekti.

BARIŞIN ŞEHRİ KUDÜS KANA BULANDI

?Haklı ve onurlu davalarını savunan Filistin´li kardeşlerimizin İsrail´in eli kanlı katilleri tarafından şehit edilişlerini içimiz kan ağlayarak takip etmek zorunda kaldık? diyen Rasim Bilgehan konuşmasına şöyle devam etti. ?ABD ve İsrail ümmetin gözbebeği ve barışın şehri olan Kudüs´ü şerif´i kana bulamasını, uluslararası hukuku vahşice çiğnemesini lanetliyoruz. Ne acıdır ki, İslam ülkeleri Kudüs gibi hassas ve önemli bir meselede sessizlikleri de ayrıca düşünülmesi gereken ibretlik bir konudur. Özellikle İslam coğrafyasında akan kan ve göz yaşının durması, mazlumların kurtuluşuna vesile olması için Allah´a dua etmeliyiz.?

ÜLKEMİZDE, GÜÇLÜ BİR SİYASİ İRADE VE İSTİKRARLI BİR YÖNETİM VAR

Sektörel konulara da değinerek, küçük işletmeler olarak büyük işlere imza atıp katma değer ürettiklerini dile getiren Rasim Bilgehan; ?Mesleğimize ilişkin pek çok sıkıntılarımız ve beklentilerimiz var. Çözüm bekleyen sorunlarımız var. Sektörümüze ilişkin ekonomik, siyasi ve hukuki olarak düzenlenmesi gereken konular var. Uluslararası piyasalardaki kriz, çevre ülkelerdeki savaş, bunun gerektirdiği korkunç göç dalgası, bazı komşularımızın yaşadığı ekonomik problemler, diğer taraftan kur baskısı altında iş yapmanın zorlukları ve bunların iç piyasada etkileri ve işletmelerimiz üzerinde ciddi manada menfi tesirleri oldu vede olmaya devam ediyor. Buda piyasalarımızın ne kadar ağır şartlar içinde çalıştığını gösteriyor. Bu şartlar altında ticari hayatımızı devam ettirmeye, işletmelerimizi ayakta tutmaya çalıştık, çalışıyoruz, zor şartlarda mücadele ettik, ediyoruz.  Allah´a şükürler olsun ki ülkemizde, güçlü bir siyasi irade ve istikrarlı bir yönetim bulunmaktadır. Zamanla bu sorunların çözüleceğine inanıyoruz.

Değerli dostlarım, rahmetin ve mağfiretin bol olduğu Ramazan ayının, milletimize, memleketimize, hanelerimize ve gönüllerimize sevgi ve kardeşlik duygusu aşılamasını Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum. Rabbim, bu rahmet ve bereket ayında bizlere layıkıyla istifade etmeyi nasip etsin, oruçlarımızı kabul etsin? dedi.  Katılımcılara da, katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atial Aydıner ve Milletvekili Hüseyin Bürge´de konuşmalarında katılımcıların Ramazan ayını tebrik ederek İsrail´in Filistin katliamını kınadı.

Okunan yemek duasıyla iftar programı sona erdi.         

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

Anahtar Kelimeler: DÜNYASININ BÜYÜK BULUŞMASI

ÖZLEM BİTİYOR, YENİDOĞAN MAHALLESİ’NE HANIMELİ DEĞİYOR

BAYRAMPAŞA TRABZONLULAR DERNEĞİ GENEL KURULU İLANI

ŞİŞLİ’DE KİTAP FUARINDA ANLAMLI BULUŞMA

SOSYAL MEDYADA “KENDİ KENDİNE PSİKİYATRİK TANI KOYMA” TRENDİ BÜYÜYOR!

EYÜPSULTAN’DA ULAŞIM SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

BAYRAMPAŞA PİKNİK ALANI SEZONA HAZIRLANIYOR

CHP BAYRAMPAŞA’DA BÜYÜK KAVGA: SUÇLAMLARA ÖRGÜT TEPKİ GÖSTERDİ

GAZETECİ İSMAİL ARI GÖZALTINA ALINDI

MÜBAREK RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

BELEDİYE İFTARINA OKUYUCULARIMIZDAN TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

AMACINDAN UZAKLAŞAN İFTAR PROGRAMI İÇİN OKUYUCULARIMIZDAN TEPKİLER BÜYÜYOR

ETKİN PİŞMANLIKTAN YARARLANAN LÜTFİ KADIOĞULLARI İÇİN EV HAPSİ KARARI VERİLDİ

ENGELSİZ KIZILAY’DAN 18 MART’TA ŞEHİTLİĞE ANLAMLI ZİYARET

İSRAF, SEÇİM ŞARKISI MÜZİKLİ GÖSTERİ: İFTARIN MANEVİ RUHUNDAN UZAKLAŞTI

KINALI KUZULARI RAHMETLE, MİNNETLE ANIYORUZ: BAYRAMPAŞA’DA 18 MART

BAYRAMPAŞA’DA KARDEŞLİK VE KADİR GECESİ YÜRÜYÜŞÜ

ABDURRAHMAN DURSUN RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN

ESENLER’DEN GAZZE’YE 10 BİN KİŞİLİK İFTAR SOFRASI

BALKANLAR’DA BAYRAMPAŞA RÜZGÂRI ESTİ: KIRÇOVA VE GOSTİVAR İFTAR SOFRASI

BAYRAMPAŞA VAKFI 30. YILINDA: FARKLI KESİMLER SAHURDA BULUŞTU

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
İŞ DÜNYASININ BÜYÜK BULUŞMASI

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 26 20 2 4 44 64
2.FENERBAHÇE A.Ş. 27 17 1 9 33 60
3.TRABZONSPOR A.Ş. 27 18 3 6 24 60
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 27 15 5 7 18 52
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 27 12 8 7 14 43
6.GÖZTEPE A.Ş. 26 11 5 10 10 43
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 26 8 7 11 -2 35
8.KOCAELİSPOR 27 9 12 6 -9 33
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 27 8 10 9 -10 33
10.CORENDON ALANYASPOR 27 6 8 13 1 31
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 26 7 10 9 -4 30
12.TÜMOSAN KONYASPOR 27 7 11 9 -8 30
13.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 27 6 14 7 -9 25
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 27 6 14 7 -18 25
15.KASIMPAŞA A.Ş. 27 5 13 9 -15 24
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 27 4 12 11 -27 23
17.İKAS EYÜPSPOR 27 5 15 7 -19 22
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 27 4 18 5 -23 17
  • Cumartesi 13.7 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 13.3 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 9.2 ° / 8.4 ° Şiddetli yağmurlu