İMAMOĞLU´NDAN GENÇ ESNAFA: KİMSE KİMSEYE İFTİRA ATAMAZ

İMAMOĞLU´NDAN GENÇ ESNAFA: KİMSE KİMSEYE İFTİRA ATAMAZ

İBB´nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy´de gerçekleştirdiği seçim turunda halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

 

Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçim çalışmalarına Arnavutköy Ömerli Mahallesi´nde devam etti. İmamoğlu´nun seçim aracını gören vatandaşlar, otobüsten inen seçilmiş İBB Başkanı´na sevgi gösterilerinde bulundu. İmamoğlu´na, KİPTAŞ AVM içinde pizzacılık yapan bir esnaf, dünkü Habertürk canlı yayınında sorulan bir soru üzerine, sosyal medyaya düşen ?kumpas videosu?nu sordu. İmamoğlu, esnaf ve bir TV muhabiri arasında konuyla ilgili şu diyaloglar geçti.

Bir esnaf, İmamoğlu´na, dün akşamki Habertürk canlı yayınında sorulan bir soru üzerine, sosyal medyaya düşen ´´kumpas videosu´´nu sordu. İmamoğlu, videonun tamamını izletmek istese de esnaftan olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine İmamoğlu, ´´Bilgin olmadan hiç kimseyi suçlama. Günah işliyorsun şu anda. Zavallı medya bile tamamını yayınlamaktan çekiniyor. Genç bir insan olarak sana söylüyorum. Çoluğuna, çocuğuna, sana kim iftira atabilir´´ dedi. Esnaftan, ´´Kimse atamaz´´ yanıtını alan İmamoğlu, ´´Bana da atamaz´´ diyerek karşılık verdi.

İmamoğlu´na alkışlarla destek veren vatandaşlar, ?Halkın umudu İmamoğlu?, ?Hak, hukuk, adalet? ve ?Her şey çok güzel olacak? sloganlarını attı. İmamoğlu, esnaf ziyaretlerinin ardından Arnavutköy mahallelerinde seçim otobüsü ile dolaşarak halkı selamladı. Bu sırada otobüsün önünde ağlayarak koşan bir genç kadını gören İmamoğlu, aracı durdurdu. Otobüsten İmamoğlu, Cemre Akkuş adındaki genç kadını, sarılarak teskin etti.