Reklam
Reklam
Reklam
İMAMOĞLU ETKİSİ, İSTANBUL’DA DEĞİŞİMİN ADI ÖZGÜR ÇELİK

İMAMOĞLU ETKİSİ, İSTANBUL’DA DEĞİŞİMİN ADI ÖZGÜR ÇELİK

CHP’de İstanbul İl Başkanı ve 196 kurultay delegesinin belirleneceği 38. Olağan İstanbul İl Kongresi’nde kıyasıya yarış yaşandı. Kongreyi değişimciler kazandı.

TARİH: 9.10.2023 09:05
Son Güncelleme: 9.10.2023 09:05
Reklam

Gerginlikler altında geçen kongrede genel merkezin adayı Cemal Canpolat ile Ekrem İmamoğlu’nun başını çektiği değişim talebini dile getirenlerin adayı Özgür Çelik yarıştı. Oylamanın tamamlanmasının ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre, Özgür Çelik kazandı.

CHP’nin yeni İstanbul İl Başkanı için kıyasıya yarış yaşandı. CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik ve eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, İl Başkanlığı için yarıştı. Kongre, genel merkez ile yenilikçiler rekabetine sahne oldu. İl Başkanı ve 196 kurultay delegesinin belirleneceği 38. Olağan İstanbul İl Kongresi dün saat 08.00 itibarıyla Haliç Kongre Merkezi’nde başladı.

Oylamanın tamamlanmasının ardından CHP İstanbul İl Başkanlığı seçimini resmi olmayan sonuçlara göre, Özgür Çelik kazandı.

İK KUTLAYAN İMAMOĞLU

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Özgür Çelik’i kutladı, kol kola olacaklarını belirtti.

"CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Özgür Çelik'i tebrik ediyorum. Kazanan sadece genç ve başarılı bir parti emekçisi kardeşimiz ve ekibi olmadı; siyasi olgunluk, nezaket ve kapsayıcılık da oldu. İstanbul için birlikte, kol kola çalışacağız. @ozgurcelikchp"

BU BİR ZAFER KONUŞMASI DEĞİL

Seçim sonucunun açıklanmasının ardından kürsüye gelen yeni il başkanı Özgür Çelik teşekkür konuşması yaptı. Çelik “Demokratik biçimde yarıştığımızı Cemal Canpolat buradaysa, henüz görevi devralmadık Canan Kaftancıoğlu'nu da buralardaysa sahneye davet etmek istiyorum” diyerek sözlerine başladı.

Çelik, “Tarihi bir kongre gerçekleştirirken örgütümüze teşekkür ediyorum. CHP kongrelerinin kaybedeni olmaz. Bu bir zafer konuşması değil. Biz zafer konuşmamızı İstanbul'u, Türkiye'yi kazandığımızda gerçekleştireceğiz. Bu kongrede yapılan konuşmalardan, basında CHP'de yarılma mı var diye yazacaklara sesleniyorum. Lider sultası ile il, ilçe başkanlarını belirleyenleri konuşun. Biz parti içi demokrasiyi yaşatmaya devam edeceğiz. Yapılan konuşmalardaki eleştirilerin hepsini alıyoruz. Kongrenin heyecanı ile sarf edilmemesi gereken cümleler de söylendi. Biz bütün örgütümüzle kucaklaşmaya hazırız. İlk gideceğim yer, benim değil diğer adayın lehine slogan atan ilçeler olacak. 26 ilçe başkanı ile girdim, 39 ilçe başkanı ile çıkıyorum. Bu bir başlangıç, İstanbul'dan Türkiye'ye umudu yaymanın başlangıcı” dedi.

ÖZGÜR ÇELİK KİMDİR?

Özgür Çelik, 14 Haziran 1981'de Sivas'ta dünyaya geldi. 20 yıldır eğitim alanında faaliyet yürüten bir kurumun kurucusu ve müdürüdür.

İletişim alanında lisans eğitimi aldıktan sonra İstanbul Üniversitesi'nde Siyaset Bilimi Yüksek Lisansı yaptı. İkinci Yüksek Lisansını yine İstanbul Üniversitesi Yerel Yönetimler, Kent ve Çevre Çalışmaları alanında tamamladı.

2015-2018 yılları arasında CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 25 Mart 2018 tarihinde gerçekleşen CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı 11. Olağan Kongresinde İlçe Başkanı seçildi.

22 Aralık 2019 tarihinde gerçekleşen CHP Bahçelievler 12. Olağan Kongresi'nde yeniden seçilerek İlçe Başkanlığı görevine devam etti.

Öğrencilik yıllarından itibaren çeşitli demokratik kitle örgütlerinde görev aldı. Sivil Toplum Kuruluşlarında başkanlık, yöneticilik ve başkan vekilliği görevlerinde bulundu.

2013-2017 yılları arasında ŞEDEF Başkan Vekilliği görevini üstlendi. Halen üst kurul delegeliğini yaptığı İSKEF ve TÜSEKON'un kuruluş çalışmalarında yer aldı.

Motosiklet kullanmaktan, futbol oynamaktan, seyehat etmekten hoşlanan Çelik, halen CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı görevini yürütmektedir.

186. Sayı

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

Reklam
MÜSLÜMANLIĞI SEÇTİ SARUNE SKRİPKİNAİTE “ŞEVVAL” ADINI ALDI

MÜSLÜMANLIĞI SEÇTİ SARUNE SKRİPKİNAİTE “ŞEVVAL” ADINI ALDI

SONUNDA BUDA OLDU!: SÜLEYMANCILARA DA OPERASYON ÇEKİLDİ

BAYRAMPAŞA’DA FACİANIN EŞİĞİNDEN DÖNÜLÜYOR: İNŞAAT KAZISI YAN BİNAYI KAYDIRDI, CAN GÜVENLİĞİ HİÇE SAYILIYOR!

TÜM İDDİALAR YALAN ÇIKTI 11 AY GEÇTİ: HALA İDDİANAME HAZIRLANMADI

KÜLTÜR VE SANATIN FARKLI RENKLERİ MALATYA KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ'NDE BULUŞTU

ÇOCUĞUNUZUN İLK FOTOĞRAF PAYLAŞIMI ÖNCESİ EBEVEYNLERE 5 KRİTİK ÖNERİ

HASTANE ÇALIŞANLARININ PAYLAŞIMLARI HASTANEYİ BAĞLAR MI?

ÇANAKKALE SAVAŞLARI DİJİTAL DÜNYADA YENİDEN HAYAT BULUYOR

İBB’DEN BİNLERCE GENCE ÜNİVERSİTE TERCİH DESTEĞİ

BAYRAMPAŞA’DA SPOR DOLU AKŞAMLAR BAŞLADI

İSTANBUL ULUSLARARASI BOŞNAK GENÇLİĞİ ZİRVESİ 2026: BAYRAMPAŞA'DA TARİHİ BULUŞMA

KARTEPE’DE SÜPER ENDURO RÜZGARI

KÜLTÜREL MİRASTAN YARATICI ATÖLYELERE MALATYA’DA FESTİVALİN İKİNCİ GÜNÜ

BEYLİKDÜZÜ’NDE ÖĞRENCİLER YAZI SPORLA GEÇİRİYOR

BUKET MÜFTÜOĞLU: SEVR’İN YIL DÖNÜMÜNDE GAZİ MECLİS’TE LOZAN’A MEYDAN OKUNUYOR!

HER ZAMAN, HERKES İÇİN, HER YERDE SPOR

AK PARTİ'NİN 25. YILINDA 39 İLÇEDE EBEDİYETE İRTİHAL EDEN TEŞKİLAT MENSUPLARI DUALARLA ANILDI

KIZILAY BAYRAMPAŞA ŞUBESİ KADIN KOLLARI’NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

ÇERÇEVE YASA MECLİS’TEN GEÇTİ: 468 KABUL, 88 RET 6 ÇEKİMSER OY

AK PARTİ'DEN ÜSKÜDAR BELEDİYESİ BAŞKAN VEKİLLİĞİ SEÇİMİ İÇİN SUÇ DUYURUSU

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
admin

Haber Editörü

admin

Reklam
  • EDİTÖR
  • ÖZEL HABER
  • BAYRAMPAŞA KON.ÇALIŞTAY
  • X HABER

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 0 0 0 0 0 0
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
3.CORENDON ALANYASPOR 0 0 0 0 0 0
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
5.ÇORUM FK 0 0 0 0 0 0
6.ERZURUMSPOR FK 0 0 0 0 0 0
7.EYÜPSPOR 0 0 0 0 0 0
8.FENERBAHÇE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
9.GALATASARAY A.Ş. 0 0 0 0 0 0
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
11.GENÇLERBİRLİĞİ 0 0 0 0 0 0
12.GÖZTEPE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 0 0 0 0 0 0
14.KASIMPAŞA A.Ş. 0 0 0 0 0 0
15.KOCAELİSPOR 0 0 0 0 0 0
16.TÜMOSAN KONYASPOR 0 0 0 0 0 0
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
18.TRABZONSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0