İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR'IN İLK BULUŞMASI TEŞKİLAT OLDU

İLKNUR KOVAÇ BAYRAKTAR

AK parti İstanbul’da 37 İlçenin Belediye Başkanı adayını belirledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı ilçelerden Bayrampaşa’ya İlknur Kovaç Bayraktar açıklandı.

Bayrampaşa Belediye Başkanı adaylığı açıklanan İlknur Kovaç Bayraktar ilk buluşmasını “Evime geldim dediği ilçe teşkilatına gelerek partililerle buluştu. Bayraktarı’ı, AK Parti Bayrampaşa gençliği ilçe başkanlık binasının kapısında meşalelerle ve alkışlarla karşıladı. Kalabalık bir partilinin katıldığı buluşmaya belediye başkan aday adayları Ahmet Tüfekçi, Can Gökhan Balekoğlu, Ali Hacınoğmanoğlu, Fatih Eren, Recep Asilsoy, Meclis üyeleri, Kadınlar Kolu Başkanı Gülay Sezer, Gençlik Kolları Başkanı Ali Cengiz  ve partililer katıldı. 

HEDEFİMİZ İBB’Yİ TEKRAR AK ELLERE TESLİM ETMEK           

Belediye Başkan Adayı Bayraktar’la teşkilat buluşmasında “Bugün bir yola bir serüvene çıkıyoruz” diyen İlçe Başkanı Ersin Saçlı: “Özellikle Bayrampaşa’da AK Parti belediyeciliği, 1994 yılında Cumhurbaşkanımızla vücut bulmuş ve bugünlere kadar geldik. Yıl 2024 AK Parti belediyeciliği devam ediyor, fakat İBB’de kısa bir es verildi. İstanbul’lu 5 yıl hizmetten mahrum kaldı. Adeta patinaj yapıldı. Bugün İlknur Başkanım ile birlikte, birinci hedefimiz İBB’yi tekrar AK ellere teslim etmek, Bayrampaşa’da da AK Parti belediyeciliğini daha ileriye taşımaktır. Belediye Başkanımız Atila Aydıner, uzun yıllar belediyede çok ciddi hizmetlere imza attı. Görev aldığı tüm birimlerde ve başkanlıkta Bayrampaşa halkına ciddi hizmetlerde bulundu. Buradan kendisine yürekten teşekkür ediyorum” dedi. Gece gündüz çalışarak belediyeyi alacaklarını söyledi.  
HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ
AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı olarak açıklanmasından sonra teşkilatla buluşan  İlknur Kovaç Bayraktar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’e, İlçe Başkanı Ersin Saçlı’ya ve kendisine destek olanlara teşekkür etti. 

Biz Bayrampaşa’mızı daha iyi yerlere taşımak için, hep birlikte çalışacaklarını söyleyen Bayraktar: “Hep yanımızda olun, her şey için çok teşekkür ederim. Allah'ın izni, Bayrampaşalıların hasbi desteğiyle inşallah 31 Mart'ta belediyeyi alacağız. Parti ayırt etmeden Bayrampaşa’lıya hizmet edeceğiz” diyerek partililerden destek istedi.