Tarih: 06.10.2019 00:31

İLİM YAYMADAN HAYIR KERMESİ

Facebook Twitter Linked-in

Bayrampaşa Kocatepe  Metro Çıkışındaki kermesin açılışına Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, AK Parti eski milletvekili ve Anayasa Mahkemesi Üyesi Yıldız Seferinoğlu, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcıları Can Gökhan Balekoğlu ve Ahmet Tüfekçi, İlim Yayma Cemiyeti Bayrampaşa Şube Başkanı Mustafa Hoşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ve sayıda davetli katıldı.
Kermeste gömlekten ayakkabıya, pantolondan kazağa, çoraptan eşofman takımlarına, zücaciyeden kırtasiye malzemelerine, takı aksesuarlarından yiyeceklere kadar birçok çeşit çok cüzi fiyatlarla vatandaşların beğenisine sunuldu.
13 Ekim´e kadar açık kalacak olan kermes çadırına uğrayan vatandaşlar çok uygun fiyatlarla satışa çıkarılan ürünlere sahip olabilecekler.
Bünyesinde yaklaşık 350 öğrenci barındıran İlim Yayma Cemiyeti Bayrampaşa Şubesi, yazın da yaz kurslarında da yaklaşık 200 öğrenciye ders veriyor. Öğrencilerine okul dışında kalan zamanlarda ek dersler sunmasının yanında İslam Kültürü dersi, ebru, kaligrafi, ahşap atölyesi, bağlama ve Kuran-ı Kerim kursları da veriyor. İlim Yayma Cemiyeti Bayrampaşa Şubesi ayrıca öğrencilere yönelik okuma kampları da düzenliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —